Action Collection 2 (2008) (3 Blu-ray)
search
  • Action Collection 2 (2008) (3 Blu-ray)
  • Action Collection 2 (2008) (3 Blu-ray)

Action Collection 2 (2008) (3 Blu-ray)

€12.95
Tax included
Quantity
On stock

New Blu-ray. Running time: 5 h 33 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish


Ong Bak 2

Tony Jaa tekee paluun Ong Bak 2:ssa. Jatko-osa menestyksekkäälle Ong-bakille, maailmaan parhaisiin lukeutuvalle taistelulajielokuvalle. Tähti, itämaisten taistelulajien erikoismies Tony Jaa on taas täällä elokuvassa Ong-bak tehdyn läpimurtonsa jälkeen. Hän on itse sekä kameran edessä ja takana, ja taistelukohtauksia pidetään jo nyt historiallisina!

JVCD

Toimintakomedia JCVD:ssä Van Dammella ei mene hyvin. Vaimo on jättänyt, tyttären huoltajuuskiista on hävitty, rahat loppu ja Steven Seagal vei viimeisimmän roolin nenän edestä leikkaamalla ponihäntänsä pois. Van Damme palaa häntä koipien välissä takaisin Belgiaan, kotikaupunkinsa fanien suureksi riemuksi, mutta joutuu välittömästi keskelle pankkiryöstöä ja panttivankitilannetta. Hillitön mediasirkus pankin ulkona alkaa ja Van Damme pääsee toden teolla näyttämään maailmalle minkälainen toimintasankari hän oikein onkaan!

Outlander

Kainan, mies toisesta maailmasta, syöksyy aluksellaan planeetallemme, keskelle armotonta Viikinkiaikaa. Mutta hän ei saapunut yksin... Armoton, verta janoava hirviö Moorwen jahtaa Kainania väsymättä, tuhoten ja tappaen kaiken tielleen osuvan. Kainan onnistuu viimein liittoutumaan viikinkien kanssa ja pian korkein teknologia kohtaa rauta-ajan primitiivisen ja raa’an voiman taistelussa Moorwenia vastaan.




P34318U

Specific References

ean13
6438194029134
New