American Sniper (2014) (Blu-ray)
search
  • American Sniper (2014) (Blu-ray)

American Sniper (2014) (Blu-ray)

€7.90
Tax included
Quantity
On stock

Käytetty Blu-ray. Kesto: 2 h 12 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsi


Clint Eastwood on ohjannut tositapahtumiin perustuvan draaman American Sniper, jonka pääosassa USA:n armeijan tarkka-ampujana - historian tarkimpana sellaisena - nähdään Bradley Cooper.

USA:n armeijan erikoisjoukkojen sotilas Chris Kyle lähetetään Irakiin puolustamaan aseveljiään. Hänen uskomaton tarkkuutensa pelastaa taistelukentillä lukemattomia henkiä ja kun tarinat hänen rohkeudestaan leviävät, saa Kyle lempinimen Legenda. Hänen maineensa kasvaa kuitenkin myös vihollisen puolella, mikä tekee hänestä kapinallisten ykköskohteen. Tämän lisäksi Kyle kohtaa haasteita myös kotirintamalla. On vaikeaa olla hyvä isä ja aviomies, kun perhe on maailman toisella laidalla.

Huolimatta jatkuvasta hengenvaarasta ja perhe-elämän vaikeuksista Kyle palvelee Irakissa kaikkiaan neljällä komennuksella mottonaan ”Ketään ei jätetä”. Mutta palatessaan vaimonsa Taya Renaen (Sienna Miller) ja lastensa luo saa Kyle huomata, että se on sota, jota hänen on vaikea taakseen jättää.

Ohjaaja: Clint Eastwood

Näyttelijät: Bradley Cooper,Eric Close,Eric Ladin,Sam Jaeger,Sienna Miller,Marnette Patterson,Jake McDorman,Owain Yeoman,Kyle Gallner,Brian Hallisay,Luke Grimes,Keir O´Donnell,Brando Eaton,Max Charles,Billy Miller

P39439K

Specific References

ean13
5051895391129
Used