Miss Haaksirikko, Vegas Baby, Rankka viikonloppu, Boat Trip - kuuma sinkkuristeily (Bailuboksi - Suosikit) (4 DVD)
search
  • Miss Haaksirikko, Vegas Baby, Rankka viikonloppu, Boat Trip - kuuma sinkkuristeily (Bailuboksi - Suosikit) (4 DVD)

Miss Haaksirikko, Vegas Baby, Rankka viikonloppu, Boat Trip - kuuma sinkkuristeily (Bailuboksi - Suosikit) (4 DVD)

€19.95
Tax included
Quantity
On stock

New DVD. Running time: 5 h 49 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish

Miss Cast Away
Joukko bikiniasuisia kauneuskuningattaria on matkalla Japaniin suureen Miss Galaxy -kilpailuun, kun heidän koneensa syöksyy Tyyneenmereen. Nyt heidän on selvittävä autiolla saarella ilman kuntokeskuksia ja kauneudenhoitotuotteita, esihistoriallisen dinosaurusporsaan kanssa! Ja jotta tilanne menisi oikein hulluksi, saarelta löytyy Nooan arkki! Nooa itse on ihmisen kaltaisten apinoiden vankina, ja pelastaakseen hänet ja päästäkseen itse hengissä saarelta kummallisen Robinson-retkikunnan on haettava apua Michael Jacksonilta!

Vegas Baby
Tervetuloa viiden ystävyksen mielipuoliselle matkalle Synnin kaupunkiin, Las Vegasiin! Kaupun-kiin, joka ON nähtävä ja joka on poikamiesten viimeinen kokemus ennen avioliittoa. Viisi ystä-väämme ovat menossa viettämään kaikkien aikojen polttareita - eikä matka tosiaankaan suju rau-hallisissa merkeissä! Sillä mukana matkassa on ”Polttareiden Kymmenen Käskyä” - salainen lista säännöistä, jotka ovat siirtyneet sukupolvelta toiselle sulhasen suvussa. Ja nyt niitä on tarkoitus todella noudattaa viimeistä pilkkua myöten! Las Vegas! USA:n ja koko maailman syntien pääkaupunki, jossa pidetään polttareita, mennään naimisiin ja erotaan - yhden ja saman viikonlopun aikana. Vegasissa kaikki on sallittua! Se on paikka, jossa täytyy olla 21-vuotias voidakseen pelata yksikätistä rosvoa, mutta jossa tarvitaan vain 21 dollaria pääsymaksuksi strippibaariin! Tähän kaupunkiin on tuleva sulhanen ystävineen (mm. Kal Penn, American High ja Van the Man) matkalla viettämään viikonloppua, jota he eivät koskaan unohda!

Long Weekend, The
Tässä veli numero yksi: Ed Waxman. Fanaattinen kotivideofriikki, epäonninen romeo ja mainostoimiston pomomies, joka on ajautunut vaikeuksiin firmassa. Hänen tehtävänsä: keksiä maailmanluokan mainoskampanja maanantaihin mennessä tai potkut tulee! Tässä veli numero kaksi: Cooper Waxman. Huoleton ja mutkaton playboy, jolla naisia riittää joka sormelle ja viikonpäivälle. Hänen tehtävänsä: järjestää stressaantuneelle velipojalle seksiseuraa viikonlopun kunniaksi. Kaksi veljestä, kaksi eri agendaa.

Boat Trip
Rakkaus kohtelee Jerryä tylyllä tavalla ja mies päättää lähteä nuolemaan haavojaan trooppiselle risteilylle ystävänsä Nickin kanssa. Amorin päähän potkimat kaverukset haluavat nollata tilanteen ja kenties ajautua kiehtovan lomaromanssin pauloihin. Pahaksi onneksi heidän risteilyaluksensa on kaukana siitä perinteisestä lemmenlaivasta – kaksikko joutuu mukaan Karibianmeren homoristeilylle. Umpihetero taistelupari harkitsee jo hetken hurjaa hyppyä yli laidan, mutta sitten unelmaristeilijälle pelastetaan lautallinen Miss Bikini –kilpailun osanottajia. Jerry iskee silmänsä upeaan tanssiohjaajaan. Pahaksi onneksi tulikuuma typykkä on päättänyt luopua tykkänään rakkaudesta. Jerry piilottaa ärjyvän libidonsa luikerrellakseen neitosen suosioon…

Directors: Pat Holden,Mort Nathan,Eric Bernt,Bryan Michael Stoller

Actors: Cuba Gooding Jr.,Chris Klein,Roger Moore,Brendan Fehr,Eric Roberts,Richard Roundtree,Jaime Pressly,Bob Gunton,Paul Campbell,Vivica A. Fox,Daniel Stern,Donald Faison,Jonathan Bennett,Lin Shaye,Jennifer Gareis,Graham Beckel,Charlie Talbert,Vincent Pastore,Chandra West,Will Sanderson,William Bumiller,Ken Hudson Campbell,Elaine Klimaszewski,Diane Klimaszewski,Horatio Sanz,Stuart Pankin,Chuck Liddell,Roselyn Sanchez,Aaron Himelstein,Zen Gesner,Kal Penn,Michael Jackson,Roger Haskett,Charlie Schlatter,Victoria Silvstedt,Maurice Godin,Noah York,Chelan Simmons,Evan Marriott,Craig Fairbrass,Richard Halpern,Douglas Dunning,Tim Poster,Diora Baird,Joyce Giraud,Eugene Greytak,Lyle J. Mortensen,Patrick Mares,Stuart Rigby,Kamilla Bjorlin,Audra Wise,Juanita A. Romano,Cobie Smulders,Stephen Park,Nicole McKay,Gabriella,Andy Thompson,Alejandro Rae,Douglas Stewart,Charles Payne

P1372U

Specific References

ean13
6420201175149
New