Viimeinen Mohikaani (Last of the Mohicans, The (1992)) (DVD)
search
  • Viimeinen Mohikaani (Last of the Mohicans, The (1992)) (DVD)

Viimeinen Mohikaani (Last of the Mohicans, The (1992)) (DVD)

€11.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used DVD. Running time: 1 h 47 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish

On vuosi 1757. Pohjois-Amerikan siirtokunnissa riehuu ranskalaisten ja englantilaisten välinen sota, ja molemmat osapuolet rekrytoivat riveihinsä intiaanitaistelijoita. Siskosten Coran ja Alicen saapuessa uuteen maahan matkalla isänsä, Eversti Munron luo he joutuvat väijytykseen ja selviävät hengissä ainoastaan Hawkeyen ansiosta. Tämä on eurooppalainen, joka on kasvanut intiaanina mohikaaniheimossa. Hawkeye saattaa siskokset Fort Williamsiin ja rakastuu matkalla Coraan. Mutta heidän saapuessaan linnakkeelle se onkin ranskalaisten miehittämä – ja niin voi loputon selviytymistaistelu alkaa.

J. F. Cooperin poikakirjaklassikko Viimeisen mohikaanin filmatisointi ei ole mikään helppo tehtävä. Mutta kun ohjaaja on Michael Mann – mies sellaisten mestariteosten kuin Heat ja The Insider takana – ja kun pääosissa nähdään Oscar®-voittaja Daniel Day-Lewis (Gangs of New York) ja kuvankaunis Madeleine Stowe (12 apinaa), onkin jo kyseessä aivan toinen juttu. Lopputulos on suurenmoinen, eeppinen ja ehdottoman viihdyttävä, ja elokuva on yksi niistä harvoista, jotka todella vetävät vertoja alkuperäiselle romaanille.

Director: Michael Mann

Actors: Madeleine Stowe,Terry Kinney,Pete Postlethwaite,Wes Studi,Daniel Day-Lewis,Jodhi May,Steven Waddington,Eric Schweig,Maurice Roëves,Patrice Chéreau,Russell Means,Edward Blatchford,Tracey Ellis,Justin M. Rice,Dennis Banks

P56166K

Specific References

ean13
6420201170748
Used