Wonder Woman (2017) (Blu-ray)
search
  • Wonder Woman (2017) (Blu-ray)
  • Wonder Woman (2017) (Blu-ray)

Wonder Woman (2017) (Blu-ray)

€6.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used Blu-ray. Running time: 2 h 20 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish


Wonder Woman valloittaa valkokankaat maailmanlaajuisesti, kun Gal Gadot tekee paluun ohjaaja Patty Jenkinsin (Monster, AMC-kanavan Jälkiä jättämättä) toimintaseikkailun nimikkorooliin.

Ennen kuin hänestä tuli Wonder Woman, hän oli Diana, voittamattomaksi soturiksi koulutettu Amatsonien prinsessa. Kun amerikkalainen lentäjä törmää suojaiselle paratiisisaarelle ja kertoo ulkopuolisessa maailmassa vellovasta konfliktista, Diana jättää kotinsa vakuuttuneena siitä, että hän voi lopettaa erimielisyydet. Taistellessaan ihmisten rinnalla kaikki sodat lopettavaa sotaa Diana löytää täydet voimansa? ja todellisen kohtalonsa.

Elokuvan on ohjannut Patty Jenkins ja käsikirjoittanut Allan Heinberg, Geoff Johns sekä Patty Jenkins. Tarina on Zack Snyderin ja Allan Heinbergin käsialaa ja se perustuu DC Entertainmentin hahmoihin. Wonder Womanin on luonut William Moulton Marston.

Director: Patty Jenkins

Actors: Connie Nielsen,David Thewlis,Robin Wright,Elena Anaya,Ewen Bremner,Lucy Davis,Danny Huston,Chris Pine,Saïd Taghmaoui,Gal Gadot,Samantha Jo,Lisa Loven Kongsli,Florence Kasumba,Mayling Ng,Tilly Powell

P61338K

Specific References

ean13
7340112740214
Used