Nälkäpeli - Vihan Liekit (The Hunger Games: Catching Fire (2013)) (2 Blu-ray)
search
  • Nälkäpeli - Vihan Liekit (The Hunger Games: Catching Fire (2013)) (2 Blu-ray)

Nälkäpeli - Vihan Liekit (The Hunger Games: Catching Fire (2013)) (2 Blu-ray)

€12.95
Tax included
Quantity
On Stock

New Blu-ray. Running time: 2 h 26 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish


Nälkäpeli - Vihan liekit on jatkoa sarjan ensimmäiselle menestyselokuvalle Nälkäpeli. Nälkäpeli - Vihan liekit perustuu Suzanne Collinsin samannimiseen kirjaan (Catching Fire), joka on osa menestystrilogiaa: Nälkäpeli, Vihan liekit ja Matkijanärhi.

Katniss Everdeen ja Peeta Mellark jotuvat Nälkäpelin voittajina vuotuiselle voittajakiertueelle. Ennen kiertuetta presidentti Snow vierailee Katnissin luona. Vyöhykkeillä on alkanut kyteä kapina Capitolin valtaa vastaan ja Snow syyttää Katnissia kapinan lietsomisesta. Snow tietää, että Katnissin ja Peetan suhde ei ole aivan niin aito, kuin he antavat ymmärtää.

Pian kiertueen jälkeen Presidentti Snow antaa ilmoituksen, että vanhojen Nälkäpelin voittajien täytyy kilpailla toisiaan vastaan 75. Nälkäpelin kunniaksi. Katniss ja Peeta joutuvat areenalle uudestaan. Kisaa edeltävänä iltana pidettävässä haastattelussa Katnissin stailaaja Cinna pukee Katnissin hääpukuun presidentin käskystä. Kesken haastattelun Katnissin puku alkaa palaa, ja se muuttuu matkijanärhen puvuksi. Cinna saa kärsiä liian rohkeasta asuvalinnastaan, sillä matkijanärhi on symboli meneillään olevalle kapinalle.

Director: Francis Lawrence

Actors: Donald Sutherland,Jena Malone,Amanda Plummer,Woody Harrelson,Jeffrey Wright,Philip Seymour Hoffman,Stanley Tucci,Josh Hutcherson,Elizabeth Banks,Toby Jones,Alan Ritchson,Liam Hemsworth,Jennifer Lawrence,Sam Claflin,Willow Shields

P63224U

Specific References

ean13
6418471158337
New