Myrskylinnut (Thunderbirds (2004)) (DVD)
search
  • Myrskylinnut (Thunderbirds (2004)) (DVD)

Myrskylinnut (Thunderbirds (2004)) (DVD)

€5.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used DVD. Running time: 1 h 30 min. Age rating: 7
Subtitles: finnish,english,swedish

Maailman pelastaminen on jokapäiväistä hommaa ex-astronautti Jeff Tracylle, hänen pojilleen ja heidän uskomattomille pelastusaluksilleen. He muodostavat yhdessä huippusalaisen, kansainvälisen pelastuspartion, johon maailma luottaa.

Nyt he ovat kuitenkin vaarassa: joukon perivihollinen Hood on saanut heidät ansaan avaruuteen ja alkanut käyttää heidän huippumodernia tekniikkaa omiin tarkoituksiinsa. Hood ei tosin tiedä, että nuorin poika Alan Tracy on edelleen turvassa salaisella saarella. Mutta pystyykö Alan pelastamaan perheensä ja samalla koko maailman?

Myrskylinnut vie sinut keskelle toimintaa uskomattomien alusten ja urheiden nuorten sankarien maailmaan. Ohjaus Jonathan Frakes (Star Trek: Kapina; Star Trek: ensimmäinen yhteys) ja näyttelijät Sir Ben Kingsley (Schindlerin lista, Gandhi), Bill Paxton (Apollo 13, Twister) ja Anthony Edwards (Teho-osasto).

Director: Jonathan Frakes

Actors: Bill Paxton,Sophia Myles,Brady Corbet,Ron Cook,Philip Winchester,Genie Francis,Debora Weston,Soren Fulton,Lou Hirsch,Alex Barringer,Demetri Goritsas,Dhobi Oparei,Kyle Herbert,Dominic Colenso,Ben Torgersen

P67029K

Specific References

ean13
5050582284171
Used