Wallace & Gromit: Kanin kirous (Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit ) (DVD)
search
  • Wallace & Gromit: Kanin kirous (Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit ) (DVD)

Wallace & Gromit: Kanin kirous (Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit ) (DVD)

€7.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 21 min. Age rating: exempt
Subtitles: finnish,english,swedish

Extrat:
Sisäpiirin tietoa maailmankuuluista hahmoista ja niiden luojista, Katsaus upeisiin tekniikoihin, kuten esim. ”kanin rakentaminen”, Loistavia pelejä: Anti-Pesto SWAT-ryhmä, Victor Quartermainen ja Lady Tottingtonin tyyliopas, Hauskoja tulostettavia aktiviteetteja ja muuta.

Kanan lento -elokuvan tekijöiltä ilmestyy nyt Wallace & Gromitin, juustoa rakastavan keksijän ja hänen terävä-älyisen koiraseuralaisensa menestyksekäs elokuvadebyytti. Suosittu parivaljakko tunnetaan ympäri maailmaa Oscar®-palkituista* lyhytelokuvistaan.

Wallacen ja Gromitin kotikylässä eletään odotuksen aikaa. Asukkaat jännittävät sydän pamppaillen kenen rakkaudella kasvattama vihannes voittaa vuotuisen kilpailun himotusta jättivihanneksen tittelistä. Kilpailijat uskovat vihannestensa turvatoimet biodynaamisen parivaljakon, Wallacen ja Gromitin järjestettäväksi. Tarkoin vaalitut ja rakastetut vihannekset alkavat kuitenkin kadota kasvihuoneista ja puutarhoista huolimatta sankareiden mahtavasta maineesta ja mielettömistä metodeista. Paniikki leviää kaupunkiin ja huhujen levitessä hurjasta kasvissyöjähirviöstä on sankarikaksikon ylitettävä omat kykynsä ja kyläläisten odotukset pysäyttääkseen varkaudet ja saadakseen tämän vegaanien valtiaan lopullisesti telkien taakse.

Directors: Byron Haskin,Nick Park,Steve Box

Actors: Gene Barry,Helena Bonham Carter,Ralph Fiennes,Peter Kay,Cedric Hardwicke,John Thomson,Mark Gatiss,Liz Smith,Peter Sallis,Jack Kruschen,Nicholas Smith,Henry Brandon,Dicken Ashworth,Ann Robinson,Les Tremayne,Robert Cornthwaite,Geraldine McEwan,Lewis Martin,Vincent Ebrahim,Edward Kelsey,Robert Horvath,Pete Atkin,Noni Lewis,Paul Frees,William Phipps,Sandro Giglio,Houseley Stevenson Jr.,Vernon Rich

P1175K

Specific References

ean13
5050583026091
Used