Riemukas Robinsonin perhe (Meet the Robinsons (2007)) (DVD)
search
  • Riemukas Robinsonin perhe (Meet the Robinsons (2007)) (DVD)

Riemukas Robinsonin perhe (Meet the Robinsons (2007)) (DVD)

€6.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 33 min. Age rating: 7
Subtitles: finnish,english,swedish

Lähde mukaan elämäsi matkalle! Disney Klassikko Riemukas Robinsonin perhe - jännittävä seikkailu, joka vie mielikuvituksen ja yllätysten uuteen maailmaan.

Seuraa nuorta keksijäneroa, Lauria, hänen matkatessaan ajassa etsimässä perhettä, jota hän ei ole koskaan nähnyt. Vuoden 2037 maailmassa eivät laulavat sammakot, koirat joilla on silmälasit tai puhuvat dinosaurukset herätä minkäänlaista hämmästystä.

Matkan aikana Laurille selviää, että tulevaisuus on hänen käsissään. Mutta hän ei voi pelastaa maailmaa yksin - hän tarvitsee apua jatkaakseen eteenpäin ja uskoakseen itseensä ja ideoihinsa. Toisin sanoen Lauri tarvitsee ratkiriemukkaan Robinsonin perheen apua!

Lennä siis matkaan Riemukkaan Robinsonin perheen kanssa mukana mahtava paketti lisämateriaalia, kuten uusi peli, poistettuja kohtauksia ja paljon muuta. Tästä jännittävästä ja hauskasta matkasta nauttii koko perhe!

Director: Stephen J. Anderson

Actors: Angela Bassett,Laurie Metcalf,Ethan Sandler,Tom Kenny,Jordan Fry,Stephen J. Anderson,Jessie Flower,Paul Butcher,Daniel Hansen,Matthew Josten,John H. H. Ford,Dara McGarry,Don Hall,Tracey Miller-Zarneke,Wesley Singerman

P36569K

Specific References

ean13
8717418106140
Used