Up - kohti korkeuksia (Up (2009)) (DVD)
search
  • Up - kohti korkeuksia (Up (2009)) (DVD)
  • Up - kohti korkeuksia (Up (2009)) (DVD)

Up - kohti korkeuksia (Up (2009)) (DVD)

€11.95
Tax included
Quantity
On stock

New DVD. Running time: 1 h 33 min. Age rating: 7
Subtitles: finnish,english,swedish


Animaatioelokuvan mullistanut Pixar Animation Studios ja Monsterit Oy:n ohjaajat tarjoavat meille nyt vuoden kohottavimman seikkailun.

Karl Fredrickson on 78-vuotias, eläkkeelle jäänyt
ilmapallokauppias, joka päättää viimein toteuttaa unelmansa ja lähteä seikkailemaan. Taloonsa sidottujen tuhansien ilmapallojen avulla hän lentää kohti Etelä-Amerikkaa. Mutta Karl tajuaa liian myöhään, että hänen pahin painajaisensa, Rasmus-niminen ylivilkas 8-vuotias partiopoika, onnistuu olemaan väärässä paikassa väärään aikaan - nimittäin Karlin verannalla!

Niin tämä yllättävä parivaljakko joutuu huimaan seikkailuun Etelä-Amerikassaa saa uusia ystäviä, kuten Dogin, puhuvan koiran ja lentokyvyttömän linnun, Kevinin. Karl, joka on jumissa viidakossa Rasmuksen kanssa, tajuaa, että elämän suurin seikkailu ei välttämättä ole sellainen, miksi sen kuvitteli! Up - Kohti korkeuksia on lämminhenkinen komediaseikkailu, jonka Disney DVD tarjoaa nyt veitsenterävänä, upeana äänielämyksenä. Mukana on tietenkin mahtava määrä lisämateriaalia. Lähde sinäkin seikkailemaan Up - Kohti korkeuksia!

Director: Pete Docter

Actors: Christopher Plummer,John Ratzenberger,Edward Asner,Paul Eiding,Jordan Nagai

P40529U

Specific References

ean13
8717418298432
New