School Rumble - Vol. 1 (DVD)
search
  • School Rumble - Vol. 1 (DVD)

School Rumble - Vol. 1 (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used DVD. Running time: 1 h 34 min. Age rating: exempt
Subtitles: finnish,swedish

Sisältää vain japani-ääniraidan.

Episodi 1
Toinen lukiovuosi on aluillaan ja tyttö nimeltä Tsukamoto Tenma toivoo pääsevänsä samalle luokalle kuin hänen ihastuksensa, Karasuma. Hän aikoo valloittaa tämän sydämen keinolla millä hyvänsä. Mutta Tenmalla on myös salainen ihailija, jatkuvasti vaikeuksiin joutuva Harima.

Episodi 2
Lukiossa koetilanteet voivat olla todella kuumottavia, jos ei ole huolellinen. Myös tyttöjen vessassa käydessä on pidettävä standardinsa... Pakollinen terveystarkastus on jälleen edessä ja Tenma tietää, että terkkarin takana on paljon henkilökohtaisia tietoja oppilaista...

Episodi 3
Muotokuvan piirtäminen ihastuksestaan voi olla todella hermostuttavaa... Tenma päätyy pyjamabileisiin kaverinsa kanssa ja saa tarvittuja lemmenniksejä. Bileet ovat pian ohi ja matka käy kotiin. Tenman kimppuun hyökätään ja lopputulos on kaikinpuolin erilainen kuin mitä oli tarkoitus.

Episodi 4
Luokkaretken bussimatka menee monen osalta toisin kuin oli suunniteltu. Tenma osaa ottaa ilon irti sateisestakin päivästä. Sateen vuoksi hän voisi päästä saman varjon alle ihanan Karasuman kanssa. Vai voiko?

Director: Shinji Takamatsu

Actors: Mamiko Noto,Yui Horie,Ami Koshimizu,Kaori Shimizu,Hiroki Takahashi

P62234K

Specific References

ean13
6416548464213
Used