Hinnasta viis (Hors de prix (2006)) (DVD)
search
  • Hinnasta viis (Hors de prix (2006)) (DVD)

Hinnasta viis (Hors de prix (2006)) (DVD)

€9.90
Tax included
Quantity
On stock

New DVD. Running time: 1 h 41 min. Age rating: exempt
Subtitles: finnish,swedish

Korsikalaisen Pierre Salvadorin särmikkäät komediat (Huijareita ja pyhimyksiä, Teidän jälkeenne) kiertävät totuutta juonikkaan ovelasti. Salvadorin sankareilla on arvot kohdallaan ja suuri sydän, mutta nuo arvot ovat usein ainakin aluksi aika outoja.

Rahalla ei ehkä voi ostaa onnea, mutta kyllä sillä saa mahtavaa palvelua Ranskan Rivieran luksushotelleissa ja designputiikeissa, joissa ei hintoja kysellä. Audrey Tautou syöksyi suoraan Da Vinci koodin kuvauksista Rivieralle esittämään huijaria: Hinnasta viis -Irene pukeutuu rikollisen uhkarohkeasti leikattuihin mekkoihin ja rahastaa ammattimaisesti kultarannikon rahakkaita pelimiehiä.
Syntymäpäivänään yksinäisyyden yllättämä Irene rakastuu aidosti, kun työpaikalle nukahtanut Jean (Gad Elmaleh) heittäytyy romanttisen epätoivon riivaamana sikaritehtailijamiljonäärin rooliin, ja sekoittaa sen seitsemäntoista sateenvarjodrinkkiä sydämensä valitulle. Osaako rakkauden ammattilainen enää kuunnella sydämensä ääntä? Miten ihmeessä Jean selittää pankilleen sen että kaikki tilit nyt vain tyhjenivät yhden tavallisen päivän aikana. Ja kuinka mittaamattoman paljon onnea yhdellä onnenlantilla voikaan ostaa? Mutta vain jos se on taskunpohjan viimeisistä viimeinen killinki!

Director: Pierre Salvadori

Actors: Audrey Tautou,Vernon Dobtcheff,Jacques Spiesser,Annelise Hesme,Blandine Pélissier,Gad Elmaleh,Marie-Christine Adam,Charlotte Vermeil,Claudine Baschet,Laurent Claret,Jean de Coninck,Philippe Vendan-Borin,Bernard Bourdeau,Didier Brice,Frédéric Boquet

P1578U

Specific References

ean13
6416335177753
New