Anna Palaa! (Bring It On) (DVD)
search
  • Anna Palaa! (Bring It On) (DVD)

Anna Palaa! (Bring It On) (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 36 min. Age rating: exempt
Subtitles: finnish,swedish

San Diegon Rancho Carne High Schoolin cheerleaderit ovat parhaita: todisteena on viisi peräkkäistä kansallista mestaruutta. Toro-ryhmällä on tyyliä, taitoa, tempperamenttiä - ja todella iso ongelma. Torojen uusi kapteeni Torrance (Kirsten Dunst) saa kauhukseen selville, että tyttöjen vetävä koreografia onkin varastettu Clovers-ryhmältä. Clovers on ultraviileä hip-hop porukka suoraan slumminurkilta. Cloversin tytöt eivät ehkä ajele isin bemarilla, mutta heillä on potkua muille jakaa. Ryhmän vetäjä Isis (Gabrielle Union) yrittää kuumeisesti saada kokoon tarpeeksi rahaa, jotta Clovers pääsee osallistumaan mestaruuskilpailuihin, jolloin kulmien mimmit saavat viimein ansaitsemansa kunnioituksen.

Toros ja Clovers ajautuvat väistämättä törmäyskurssille, jossa kannustushuiskut saavat totista kyytiä! Mutta ovatko kahden kilpailevan koulun tytöt sittenkään niin erilaisia?

Vauhti-komedia ei mahdu siihen ihan tavallisimpaan muottiin, vaan yllättää positiivisesti tuoreella otteellaan ja terävillä oivalluksillaan.

Director: Peyton Reed

Actors: Kirsten Dunst,Eliza Dushku,Jesse Bradford,Gabrielle Union,Rini Bell,Bianca Kajlich,Clare Kramer,Lindsay Sloane,Nicole Bilderback,Tsianina Joelson,Nathan West,Huntley Ritter,Shamari Fears,Natina Reed,Brandi Williams

P1940K

Specific References

ean13
5708758654821
Used