Scary Movie 2 (2001) (DVD)
search
  • Scary Movie 2 (2001) (DVD)

Scary Movie 2 (2001) (DVD)

€9.90
Tax included
Quantity
On stock

New DVD. Running time: 1 h 19 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish

Vuosi ykkösosan tapahtumien jälkeen Cindy, Ray, Shorty ja papupata Brenda ovat collegessa, ja yrittävät parhaansa mukaan unohtaa edellisen Halloweenin tapahtumat. Mutta sitten professori Oldman raahaa koko konkkaronkan tekemään unitutkimusta vanhaan kartanoon, jossa tapahtuu enemmän kuin outoja asioita...Mutta jos talon nimi on Hell House, niin mitä voi odottaa?

Talonrötiskö on elävä todistus siitä, että manaaminen ei aina mene aivan nappiin. Leffa alkaa hulvattomalla demonien karkoituskohtauksella, jossa yrjö lentää kiivaammin kuin poltergeistit. Jos etsii hienostunutta, vatsanpohjaa kutkuttavaa huumoria, sinun on paras etsiä sitä muualta. Ykkösosan tapaan mikään ei ole pyhää, kun tämä porukka alkaa irvailla kauhugenren kliseille ja klassikoille.
BR> Kauhukakaroina riehuvat jälleen Marlon Wayans (”Dungeons & Dragons”), Anna Faris, Regina Hall (”Ally McBeal”) ja Chris Elliot (”Pähkähullu professori”). Mukana sekoilevat myös Tori “Beverly Hills 90210” Spelling sekä James Woods (“Kenraalin tytär”). Vatsakalvot repeävät naurusta ja hyvän maun rajat ratkeavat kappaleiksi: Scary Movie 2 on täällä!!

Director: Keenen Ivory Wayans

Actors: James Woods,Natasha Lyonne,Marlon Wayans,Shawn Wayans,Tim Curry,Anna Faris,Veronica Cartwright,Chris Elliott,James Debello,David Cross,Regina Hall,Kathleen Robertson,Christopher Masterson,Andy Richter,Tori Spelling

P227U

Specific References

ean13
6420298602986
New