Klovni - Kyllä nolottaa (Klovn: The Movie) (Blu-ray)
search
  • Klovni - Kyllä nolottaa (Klovn: The Movie) (Blu-ray)
  • Klovni - Kyllä nolottaa (Klovn: The Movie) (Blu-ray)

Klovni - Kyllä nolottaa (Klovn: The Movie) (Blu-ray)

€14.95
Tax included
Quantity
On stock

New Blu-ray. Running time: 1 h 30 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish


Klovni-komediasarja (Kyllä nolottaa, ruotsiksi Pinsamt) teki Casper Christensenista ja Frank Hvamista maansa suosituimmat koomikot. Kaverusten maine takasi sen, että Klovni elokuvasta tuli Tanskassa suosituin kotimainen elokuva vuosikymmeniin.

Klovni-elokuvassa Frank (Frank Hvam) ja Casper (Casper Christensen) päättävät jättää tylsän arkielämän taakseen ja lähteä seikkailemaan kanoottiretkelle luonnon helmaan. Idean isänä on Casper, jonka silmissä eivät siinnä mahtavat koskimaisemat, vaan kunnon festarit ja maalla sijaitseva Euroopan paras bordelli. Juuri ennen lomaa Frank saa kuulla, että hänen tyttöystävänsä Mia on raskaana. Mia epäilee, ettei Frankissa ole riittävästi isäainesta, ja suhde on ajautumassa kriisiin. Frankilla on kuitenkin tähänkin tilanteeseen ratkaisu: hän haluaa näyttää tyttöystävälleen pystyvänsä kantamaan vastuuta ja kidnappaa mukaan naistenkaatoretkelle 13-vuotiaan sukulaispojan. Tanskalaispellet tekevät festarimatkallaan ehkä elämänsä pahimmat mokat, jotka alittavat kaikki mahdolliset hyvän maun rajat.

Director: Mikkel Nørgaard

Actors: Iben Hjejle,Casper Christensen,Mia Lyhne,Elsebeth Steentoft,Frank Hvam,Marcuz Jess Petersen,Tina Bilsbo,Mads Lisby,Anne Moen,Niels Weyde,Roger Kormind,Dya Josefine Hauch,Marie Mondrup

P38579U

Specific References

ean13
6416335179900
New