MIES, joka ei osannut sanoa EI (1975) (DVD)
search
  • MIES, joka ei osannut sanoa EI (1975) (DVD)
  • MIES, joka ei osannut sanoa EI (1975) (DVD)

MIES, joka ei osannut sanoa EI (1975) (DVD)

€9.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 38 min. Age rating: exempt
Subtitles: no / not known


Kertojana toimiva hevonen esittelee Kivimäen puutalokaupunginosan asukkaita: saunottaja Nummiskan, talonmies Huhtalan, kauppiaspariskunta Aaltosen, juopon maalari Renlundin ja Milla Kurjen, joka huonojen mieskokemusten jälkeen unelmoi oikeasta rakkaudesta. Lisäksi hevonen kertoo että talot aiotaan purkaa ja niiden tilalle suunnitellaan betonistakerrostaloaluetta.
Idylli on vielä tallella kun pastori Aimo Niemi muuttaa Millan naapuriksi ja aloittaa uuden virkansa alueen avioliittoneuvojana. Mutta Aimon neuvoista seuraa vain kommelluksia, ja mies itse ajautuu tilanteisiin joista hän saa tahatonta mainetta naistenmiehenä. Kyläläiset jonottavat vastaanotolle, mutta pastori taitaa itse olla neuvojen tarpeessa.

Risto Jarvan menestyskomedia kuvattiin pääosin Vallilan puukaupunginosassa, Helsingissä. Elokuvan käsikirjoitustyöryhmä ja miespääosan esittäjä Antti Litja palkittiin Jusseilla.

Director: Risto Jarva

Actors: Antti Litja,Kauko Helovirta,Matti Ruohola,Seela Sella,Paavo Hukkinen,Erkki Pajala,Helena Notkonen,Kirsti Wallasvaara,Seppo Sariola,Pentti Kotkaniemi,Maarit Hyttinen,Liisa Hukkinen,Risto Jarva,Sina Kujansuu

P46571K

Specific References

ean13
6415018631131
Used