Festival Express (2003) (DVD)
search
  • Festival Express (2003) (DVD)

Festival Express (2003) (DVD)

€14.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 25 min. Age rating: exempt
Subtitles: finnish,swedish

Mitä on tekeillä, kun saatetaan yhteen joukko 1960- ja 70- luvun merkittävimpiä bändejä, ahdetaan heidät junaan, eväiksi matkaan vain runsaat määrät alkoholia ja muita päihdeaineita - ja lopuksi vielä annetaan täysin vapaat kädet soittaa musiikkia ja avautua ilman estoja kameran edessä...? Festival Express - monien tunnettujen artistien yhteinen konserttikiertue läpi Yhdysvaltojen mantereen, yhdestä kaupungista toiseen usvaisen junamatkan saattelemana. Mukana on runsain mitoin legendaaristen bändien ennennäkemättömiä haastatteluja, esiintymisiä sekä jammaus- ja juomahetkiä Festival Expressin kyydissä.

Kaksi kuukautta Festival Expressin kuvaamisesta Janis Joplin kuoli vain 27-vuotiaana yliannostukseen. Festival Expressistä tuli yksi hänen viimeisimmistä ja puhutuimmista esiintymisistään.

Director: Bob Smeaton

Actors: Janis Joplin,The Grateful Dead,The Band,Buddy Guy,The Flying Burrito Bros,Mashmakhan,Lennie Baker,Buddy Guy Blues Band,Jerry Garcia,Bob Weir,Phil Lesh,Janis Joplin &,The Full Tilt Boogie Band,Delaney &,Bonnie &,Friends,Ian &,Sylvia &,The Great Speckled Bird,Jon ´Bowzer´ Bauman

P36138K

Specific References

ean13
6416548360713
Used