Presidentintekijät (DVD)
search
  • Presidentintekijät (DVD)
  • Presidentintekijät (DVD)

Presidentintekijät (DVD)

€6.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 16 min. Age rating: exempt
Subtitles: finnish,english,swedish


Presidentintekijät on elokuva Sauli Niinistön presidentinvaalikampanjasta. Se kuvaa kampanjatyöryhmän ydintä ja toimintaa koko kampanjan ajan aina siihen asti, kun Niinistö valitaan tasavallan presidentiksi.

Työryhmä työskentelee valtavan paineen alla. Päätöksiä on tehtävä koko ajan. Menestys mitataan heti mediassa ja gallupeissa. Työtä ei tee helpommaksi se, että ehdokas itse ei osallistu työryhmän toimintaan tai oikeastaan edes tue sitä.

Elokuva etenee ensimmäisestä kampanjatyöryhmän tapaamisesta kohti toisen kierroksen valintaa. Työryhmän keskustelu on hämmästyttävän avointa ja rohkeaa. Sen käyttämä kieli on suoraa ja kursailematonta. Kuvaaja-ohjaaja Temosen pääsy vaalityön ytimeen on ainutlaatuinen. Presidentintekijät on elokuva politiikasta paljaimmillaan. Kun aikaa on vähän, on puhekin suoraa. Ja välillä on aivan pakko nauraa.

Elokuvassa kuvataan työskentelyä, jonka keskiössä ovat Kokoomuksen puoluesihteeri Taru Tujunen, markkinointivastaava Kirsi Piha, Niinistön erityisavustaja Mikko Kortelainen, varainhankinnasta vastaava Hjallis Harkimo, poliittinen neuvonantaja Jussi Kekkonen ja kampanjan alussa markkinoinnista ja viestinnästä vastannut Jenni Haukio.

Director: Tuukka Temonen

Actors: Hjallis Harkimo,Sauli Niinistö,Pekka Haavisto,Jenni Haukio,Jussi Kekkonen,Mikko Kortelainen,Kirsi Piha,Taru Tujunen

P38600K

Specific References

ean13
6438044383652
Used