A.I. - Artificial Intelligence (2 DVD)
search
  • A.I. - Artificial Intelligence (2 DVD)

A.I. - Artificial Intelligence (2 DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 2 h 20 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish

Ohjaaja Steven Spielberg kiidättää katsojan kauas tulevaisuuteen, huipputeknologian ja mielikuvituksellisten seikkailujen aikakaudelle, loistavassa elokuvassaan A. I. – tekoäly , jota New York Observer kutsuu “mestariteokseksi” ja jonka Rolling Stone suitsuttaa olevan “eittämättä todellisen elokuvantekijän kätten työtä”.

Tulevaisuuden maailmassa, jossa kasvihuoneilmiö jyllää valtoimenaan ja tieteen kehitys on päätähuimaavaa, ihmiset jakavat kaikki elämänalueensa älykkäiden seuralaisrobottien, Mechojen, kanssa. Mutta kun huippuunsa kehiteltyä prototyyppiä edustava robottilapsi David (Haley Joel Osment) ohjelmoidaan osoittamaan varauksetonta rakkautta, sen ihmisperhe ei ole valmis kestämään seurauksia. Yhtäkkiä David on yksin oudossa, vaarallisessa maailmassa. Ystävystyttyään erääseen Mechaan (Jude Law), joka on kaiken kokenut konkari, David lähtee ihmeelliselle matkalle selvittämään oman olemuksensa syvimpiä saloja. A. I. – tekoäly , elokuva “täynnä visuaalisia ihmeitä ja uskomattomia erikoisefektejä...” (Roger Ebert, Ebert & Roeper ), on todellista visionäärisen elokuvan juhlaa!

Director: Steven Spielberg

Actors: Jude Law,William Hurt,Haley Joel Osment,Matt Winston,Sam Robards,Clark Gregg,Tom Gallop,Ken Leung,Eugene Osment,Frances O´Connor,Jake Thomas,Kevin Sussman,April Grace,Sabrina Grdevich,Theo Greenly

P1055K

Specific References

ean13
7321944213305
Used