Rahantekijä (Two for the Money (2005)) (DVD)
search
  • Rahantekijä (Two for the Money (2005)) (DVD)

Rahantekijä (Two for the Money (2005)) (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 57 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish

Futistähti Brandon Langin ura katkeaa loukkaantumiseen, mutta nuorella miehellä on toinenkin erikoiskyky: hän on todellinen velho ennustamaan urheilutuloksia. USA:n suurimman vedonvälitysfirman pomo Walter Abraham ottaa Brandonin siipiensä suojaan ja esittelee tälle uuden maailman, jossa panokset ovat korkeat ja voitot tähtitieteelliset. Brandon nauttii täysin rinnoin roolistaan uutena ihmelapsena, mutta onnetar on oikukas. Walter ylittää rajan kouliessaan oppipojastaan mestaria ja kultasormi alkaa menettää loistoaan. Miehet ajautuvat kiihkeään kaksintaisteluun, jossa mikään ei ole sitä miltä näyttää.

Yhdysvalloissa vedonlyönti on tiukasti säädeltyä ja rajoitettua puuhaa - ainakin virallisesti. Todellisuudessa puhutaan liiketoiminnasta, jossa pyörii vuosittain 200 miljardia dollaria! Tervetuloa huimien riskien, vauhdin ja vaaran maailmaan: ”Rahantekijä” tarjoaa katsojalle eturivin paikan urheiluviihteen ja uhkapelaamisen ytimessä. Intensiivisen trillerin pääosissa nähdään MATTHEW McCONAUGHEY (U-571), RENE RUSSO (Tappava ase 4) ja itse AL PACINO - kyseessä siis vuoden pelivinkki!

Director: D.J. Caruso

Actors: Al Pacino,Matthew McConaughey,Armand Assante,Rene Russo,Jeremy Piven,Gedde Watanabe,Kevin Chapman,Jaime King,James Kirk,Carly Pope,Ralph Garman,Charles Carroll,Gerard Plunkett,Craig Veroni,Chrislyn Austin

P1123K

Specific References

ean13
6420201168073
Used