Kerran bändäri - aina bändäri (Banger Sisters, The) (DVD)
search
  • Kerran bändäri - aina bändäri (Banger Sisters, The) (DVD)

Kerran bändäri - aina bändäri (Banger Sisters, The) (DVD)

€6.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 33 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish

Valkokankaan supertähdet Goldie Hawn ja Susan Sarandon johtavat loistokasta tähtikaartia ’keski-ikä kolkuttaa’ –komediassa kahdesta ex-bändäristä, jotka rokkasivat jokaisen 60-luvun lopun kitaran ja Y-kromosomin omanneen musalegendan kanssa!

Yli kaksi vuosikymmentä myöhemmin Suzette (Hawn) on edelleen sama rempseä, huoleton ja seksikäs oma itsensä kun taas Laviniasta (Sarandon) on tullut siveellinen ja korrekti yläluokan perheenäiti. Kun kaksikon maailmat viimein törmäävät yhteen, riittäisivät kipinät valaisemaan stadion-luokan rock-konsertin! Lisäsuolansa tarinaan tuo Geoffrey Rush sisäänpäinkääntyneenä, rakkaudennälkäisenä käsikirjoittajana, jolla on pahemman luokan salaisuus kontollaan. Tiedossa on takuuvarmat naurut ja makea nostalgiatrippi joka todistaa, ettet koskaan ole liian vanha olemaan nuori!

Director: Bob Dolman

Actors: Geoffrey Rush,Goldie Hawn,Susan Sarandon,Robin Thomas,Erika Christensen,Sal Lopez,Eva Amurri,Matthew Carey,Andre Ware,Adam Tomei,Kohl Sudduth,Tinsley Grimes,Larry Krask,Marlayna Garrett,Josh Todd

P1272K

Specific References

ean13
6420614645550
Used