Vigilante (1983) (DVD)
search
  • Vigilante (1983) (DVD)

Vigilante (1983) (DVD)

€14.95
Tax included
Quantity
On stock

New DVD. Running time: 1 h 29 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish

New Yorkin kaduilla velloo loputon ryöstöjen, murhien ja raiskausten aalto, joka on saanut tavalliset kadunmiehet yhdistymään. Johtajanaan Nick (Fred Williamson), pieni ryhmittymä ottaa oikeuden omiin käsiinsä ja aikoo tehdä sen mitä poliisi ei saa aikaan; puhdistaa rikolliset pois kaduilta - keinoja kaihtamatta. Nickin ystävä Eddie (Robert Forster) pesee ensin kätensä ryhmän kyseenalaisesta toiminnasta, mutta kokee itse suuren tragedian kun rikollisjengi tappaa hänen vaimonsa ja poikansa. Korruptoituneet tuomarin päästäessä syylliset vapaaksi myös Eddie joutuu hakemaan oikeutta ja kostoa omalla tavallaan.

William Lustigin (Maniac) ohjaama Vigilante (1983) liikkuu tunnettujen kostoelokuvien jalanjäljillä. Tiedossa on urbaania ja suoraviivaista toimintaa 1980-luvun kyyniseen tyyliin. Oikeutta jaetaan nopeasti ja metodit ovat armottomia. Alamaailma ei enää ole turvassa.

Director: William Lustig

Actors: Joe Spinell,Robert Forster,Fred Williamson,Richard Bright,Steve James,Woody Strode,Rutanya Alda,Don Blakely,Joseph Carberry,Willie Colon,Carol Lynley,Vincent Beck,Bo Rucker,Frank Pesce,Randy Jurgensen

P1304U

Specific References

ean13
6438194042317
New