Sisäpiirissä (The In Crowd) (DVD)
search
  • Sisäpiirissä (The In Crowd) (DVD)

Sisäpiirissä (The In Crowd) (DVD)

€6.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 41 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish

Psykiatrisella osastolla hoidossa ollut nuori ja nätti Adrien Williams haluaa nyt aloittaa uuden elämän. Hän onnistuukin saamaan työpaikan rikkaiden ja kauniiden kuntoilukerholta. Adrien ystävystyy collegesta lomalla olevan Brittanyn kanssa, joka rikkaine ystävineen nauttii täysin siemauksin messevästä elintasostaan. Adrien tapaa myös tennistähti Mattin, Brittanyn lämpimien tunteiden kohteen. Mutta kun Matt kiinnostuukin Adrienista, Brittanyn pimeä puoli alkaa paljastua.

Rikkaiden ja kauniiden nuorten sisäpiiri sulkeutuu kuin nyrkki ja maalaisserkku Adrien on enemmän kuin pulassa. Kuumat tunteet kuohuvat ökyjulkisivun alla; Brittanyltä ei puutu keinoja kostaa kokemansa nöyryytys. Parempiin piireihin sattumalta päätyvää Adrienia esittää LORI HEURING (”Loistavat Newtonin veljekset”). Juonikasta Brittanyä esittää SUSAN WARD (tv-sarja Sunset Beach) ja tennisstara Mattin roolissa nähdään MATTHEW SETTLE (U-571”).

Director: Mary Lambert

Actors: Tess Harper,Nathan Bexton,Matthew Settle,Daniel Hugh Kelly,Susan Ward,Ethan Erickson,A.J. Buckley,Katharine Towne,Erinn Bartlett,Lori Heuring,Laurie Fortier,Kim Murphy,Jay R. Ferguson,Charlie Finn,Peter Mackenzie

P1331K

Specific References

ean13
6420201171011
Used