Broken Flowers (2005) (DVD)
search
  • Broken Flowers (2005) (DVD)

Broken Flowers (2005) (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 46 min. Age rating: 7
Subtitles: finnish,swedish

Pian sen jälkeen kun Don Johnstonin viimeisin ihastus, Sherry, lähtee kävelemään, miehen postilaatikkoon jymähtää pommi. Tai tarkemmin sanottuna vaaleanpunainen, hajuvedeltä tuoksuva kirje. Anonyymi kirje kertoo, että Donilla on poika, joka saattaa yrittää etsiä tämän käsiinsä. Ystävänsä, perheellisen harrastelijasalapoliisin kanssa Don yrittää ratkaista arvoitusta. Vastentahtoinen mies lähtee tien päälle aikomuksenaan kohdata kaikki nuo naiset, jotka hän on jo aika päivää sitten jättänyt taakseen ja liki unohtanut.

Don Johnstonin rooli on kirjoitettu nimenomaan tähtikoomikko Bill Murrayta silmälläpitäen. Lopputulos: Lost in Translation -mestariteoksessa alkanut voittokulku jatkuu! Elokuvan keskeisissä naisrooleissa loistavat mm. SHARON STONE ja JESSICA LANGE. Broken Flowers on haikeanhauska katsaus eilispäivän ihmissuhteisiin ja ihmisten tekemiin valintoihin. Tervetuloa matkalle vuosien taakse, oppaana toimii BILL MURRAY!

Director: Jim Jarmusch

Actors: Bill Murray,Julie Delpy,Jeffrey Wright,Mark Webber,Ryan Donowho,Heather Simms,Brea Frazier,Jarry Fall,Korka Fall,Saul Holland,Zakira Holland,Niles Lee Wilson,Meredith Patterson,Jennifer Rapp,Nicole Abisinio

P1373K

Specific References

ean13
6420201642023
Used