Good Shepherd, The (2006) (DVD)
search
  • Good Shepherd, The (2006) (DVD)

Good Shepherd, The (2006) (DVD)

€5.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 2 h 41 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish

Nuori Edward Wilson on lahjakas ja nuhteeton amerikkalainen, joka vilpittömästi haluaa palvella maataan. Edwardin tie johtaa kansalliseen tiedusteluorganisaatioon, josta aikaa myöten muotoutuu CIA. Mutta kylmä sota vie veronsa ja Edward luisuu yhä syvemmälle paranoian kuiluun. CIA:n vastavoimana on nyt KGB ja läpi maailman käydään armotonta taistelua vaikutusvallasta. Käännekohta Edwardin uralla on epäonnistunut Sikojenlahden operaatio Kuubassa vuonna 1961. Mestarivakooja ei uskalla luottaa enää keneenkään ja on valmis uhraamaan kaiken ? mukaan lukien oman perheensä ? onnistuakseen yhden miehen ristiretkessään.

MATT DAMON, ANGELINA JOLIE ja ROBERT DE NIRO ovat pääosissa tässä huippunäyttelijöiden tähdittämässä Oscar-ehdokkuuden saavuttaneessa trillerissä. Mahtiorganisaatio CIA:n syntyhistoriaan kurkottava elokuva on tarkkanäköinen tutkielma vallasta ja vainoharhaisuudesta ? siitä, kuinka tiedustelujärjestön käymä likainen sota vaarantaa lopulta juuri ne arvot, joita Amerikka pitää pyhinä.

Director: Robert De Niro

Actors: Robert De Niro,Keir Dullea,Billy Crudup,Alec Baldwin,Angelina Jolie,William Hurt,Matt Damon,Michael Gambon,Timothy Hutton,Joe Pesci,Gabriel Macht,Mark Ivanir,Tammy Blanchard,Lee Pace,Martina Gedeck

P1404K

Specific References

ean13
6420201171080
Used