Island, The (2005) (DVD)
search
  • Island, The (2005) (DVD)

Island, The (2005) (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 2 h 10 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish

Ohjaaja Michael Bayn (Armageddon, Pearl Harbor) toiminnantäyteinen jännäri pääosissaan Ewan McGregor (Star Wars: Episodit I, II & III) ja Scarlett Johansson (Lost in Translation).

Lincoln Six-Echo (McGregor) ja Jordan Two-Delta (Johansson) elävät näennäisen täydellisessä, mutta eristetyssä laitoksessa 2000-luvun puolessa välissä. Lincoln toivoo, että hänet valittaisiin lähtemään ”Saarelle”, joka on tietojen mukaan planeetan ainoa saastumaton paikka. Mutta pian Lincolnille selviää, että kaikki hänen olemassaoloonsa liittyvä on valetta.

Lincoln lähtee uhkarohkealle pakomatkalle kauniin laitostoverinsa Jordanin kanssa. He pakenevat maailmaan, jonka olemassaolosta he eivät edes tienneet, ja kamppailevat henkensä edestä oudossa ympäristössä takaa-ajavia, aseistettuja palkkasotureita vastaan. Pian he huomaavat, että he ovat arvokkaampia kuolleina kuin elävinä tässä toimintaa pursuavassa seikkailussa.

Director: Michael Bay

Actors: Ewan McGregor,Michael Clarke Duncan,Djimon Hounsou,Steve Buscemi,Scarlett Johansson,Ethan Phillips,Jamie McBride,Brian Stepanek,Gary Nickens,Noa Tishby,Siobhan Flynn,Troy Blendell,Kevin McCorkle,Kathleen Rose Perkins,Sean Bean

P1494K

Specific References

ean13
7321944717308
Used