Meri sisälläni (Sea Inside, The (Mar adentro, 2004)) (DVD)
search
  • Meri sisälläni (Sea Inside, The (Mar adentro, 2004)) (DVD)

Meri sisälläni (Sea Inside, The (Mar adentro, 2004)) (DVD)

€9.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 27 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish

Ramón on maannut halvaantuneena sängyssään kolmekymmentä vuotta. Makuuhuoneen ikkuna on hänen yhteytensä ulkomaailmaan. Ikkunasta näkyy meri, jota hän niin usein purjehti – sama meri joka koitui hänen kohtalokseen ja riisti hänen nuoruutensa. Onnettomuudesta asti hänen ainoa toiveensa on ollut saattaa elämä arvokkaaseen päätökseen.

Kaksi naista mullistaa kuitenkin hänen maailmansa: Julia, asianajaja, joka tukee Ramónin taistelua oikeudestaan saada päättää elämänsä haluamallaan tavalla, ja lähikylässä asuva Rosa, joka yrittää vakuuttaa elämän olevan elämisen arvoista kaikesta huolimatta. Ramónin vangitseva persoonallisuus hurmaa kummankin naisen, ja pakottaa heidät kyseenalaistamaan omat periaatteensa. Ramón tietää, että vain se, joka todella rakastaa häntä auttaa hänet viimeiselle matkalleen.

Director: Alejandro Amenábar

Actors: Andrea Occhipinti,Javier Bardem,Celso Bugallo,Belén Rueda,Lola Dueñas,Mabel Rivera,Clara Segura,Joan Dalmau,Alberto Jiménez,Tamar Novas,Francesc Garrido,José María Pou,Alberto Amarilla,Federico Pérez Rey,Nicolás Fernández Luna

P1574K

Specific References

ean13
6438044062250
Used