Fallen, The - Sodan kasvot (Fallen, The (2004)) (DVD)
search
  • Fallen, The - Sodan kasvot (Fallen, The (2004)) (DVD)

Fallen, The - Sodan kasvot (Fallen, The (2004)) (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 16 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish

Toinen maailmansota riehuu viimeisiä viikkojaan Euroopassa, jokaisella rintamalla, ketään unohtamatta. Myös Pohjois-Italia on avointa taistelutannerta, jossa jokaisesta kaupungista, tiestä, kukkulasta, sillasta ja metristä taistelevat niin amerikkalaiset, saksalaiset kuin italialaisetkin sotilaat… Kansallisuudesta viis, sotilaan tehtävä on noudattaa käskyjä, uhmata kuolemaa ja tuhota vihollinen tai tulla tuhotuksi.

the fallen on kypsän realistinen sotaelokuva sodan kauhuista ja vaateista sekä eri puolten sotilaiden useista eroavaisuuksista sekä samankaltaisuuksista: unelmista, peloista, arvoista, moraaleista, isänmaallisuudesta sekä suhteesta sotaan ja viholliseen.

Director: Ari Taub

Actors: Bob Brown,Fabio Sartor,John O´Leary,Wolfram Teufel,Daniel Asher,Matthew Black,Davidé Borella,Justin Brett,Hans-Dieter Brückner,Achim Buchner,Pierluigi Corallo,Nathan Crooker,Emanuele Fortunati,Richard Kent Green,Britton Herring,Ron Hirt,Markus Kirschbaum,Adán Latonda,Sergio Leone,Frank Licari,Alessandro Lombardo,Massimo Lozza,Francesco Mazzini,John McVay,Karine Melo,Antonio Oliveri,Ruben Pla,Thomas Pohn,Lucio Polosa,Cristina Pronzati,Rafael Quiles,Carmine Raspaolo,Andy Redmond,Dieter Riesle,Paola Romagnani,Mirella Sanseviero,Vincenzo Sanseviero,Dirk Schmidt,Marc Schwarz,Brett G. Smith,Stanley Taub,Nicola Tranquillino,Frank Voß,Milton Welsh

P1618K

Specific References

ean13
6416548475615
Used