Numero 23 (Number 23 (2007)) (DVD)
search
  • Numero 23 (Number 23 (2007)) (DVD)

Numero 23 (Number 23 (2007)) (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 39 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish

Kautta aikojen numerolla 23 on ollut mystinen merkitys. Monet uskovat, että numero on kirottu. THE NUMBER 23 kuvaa tätä eriskummallista käsitystä sen seuratessa Walter Sparrowia (Jim Carrey) pakkomielteisten painajaisten läpi. Stanley Kubrikin Hohdon jälkeen ei yksikään elokuva ole tutkinut yhtä moninaisesti häiriintyneen ihmismielen pimeitä puolia.

Onko kirous todellinen? Onko numero 23 ottanut vallan Walterin kohtalosta vai onko kyse pelkästään suggestion voimasta? Poteeko Walter jonkinlaista dementiaa vai onko olemassa tappaja, joka janoaa oikeutta? Pakottaako numero hänet tappajaksi? Vastaukset johdattavat Walterin kauhistuttavamman totuuden äärelle kuin mitä hän olisi koskaan voinut kuvitella.

Elokuvan kirja kuvaa pakkomiellettä murhiin ja sitä, miten tämä numero alkaa hallita elämää. Walterin kauhuksi kirja näyttää kuvaavan hänen oman menneisyyden intiimejä yksityiskohtia. Mitä pidemmälle hän lukee, sitä paljastavammaksi kirja käy, ja hän alkaa havaita numeron 23 ilmestyvän esiin lähes kaikkien toimiensa yhteydessä. Ennen pitkää Walter jakaa Fingerlingin kanssa saman pakkomielteisyyden ja paranoian. Kirja ei enää vain tunne hänen menneisyyttään, vaan se alkaa enteillä hänen tulevaisuuttaan. Ja hänen tulevaisuutensa näyttää kuuluvan tappajalle.

Director: Joel Schumacher

Actors: Jim Carrey,Virginia Madsen,Rhona Mitra,Ed Lauter,Danny Huston,Mark Pellegrino,Lynn Collins,Logan Lerman,Patricia Belcher,Michelle Arthur,David Stifel,Paul Butcher,Corey Stoll,Troy Kotsur,Walter Soo Hoo

P1647K

Specific References

ean13
6438044104455
Used