Revolver (2005) (DVD)
search
  • Revolver (2005) (DVD)

Revolver (2005) (DVD)

€6.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 43 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish

TEKEEKÖ MIELESI BLUFFATA?

Jake Green on aina liikkunut vähän epäilyttävissä porukoissa. Hän on ammattimainen korttihai, joka saa kutsun saapua kovaotteisen gangsterilordi Machan pelipöytään. Kutsusta ei voi kieltäytyä, eikä se muutenkaan paljon naurata. Machan pöydässä kaikki paitsi isäntä itse häviävät - ainakin jos pitävät omaa terveyttään arvossa. Mutta Jake kynii Machan pahanpäiväisesti ja nauraa päälle. Jahka Jake nousee pöydästä rahoineen, se oikea peli vasta käynnistyy. Panoksena on henkikulta ja talo ei pikavippeihin taivu.

Elokuvien “Snatch” ja “Puuta, heinää ja muutama vesiperä” jälkeen Englannin suurin ohjaajalahjakkuus, GUY RITCHIE, lyö tiskiin kovapintaisen toimintatrillerin. JASON STATHAM (Crank, The Italian Job) esittää pääosaa ja supercoolissa näyttelijäporukassa nähdään myös RAY LIOTTA (Mafiaveljet, Hannibal) ja hiphop-tähti André 3000 Outkastista. Kuin Epäillyt sopivasti miksattuna Casino Royalella - mutta ilman turhia jarrutteluja!

Director: Guy Ritchie

Actors: Ray Liotta,Jason Statham,Francesca Annis,Stephen Walters,Andrew Howard,Vincent Pastore,Mark Strong,Terence Maynard,Vincent Riotta,André Benjamin,Anjela Lauren Smith,Faruk Pruti,Shend,Elana Binysh,Bill Moody

P1671K

Specific References

ean13
6420201167205
Used