Rocky II (1979) (DVD)
search
  • Rocky II (1979) (DVD)

Rocky II (1979) (DVD)

€5.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 52 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish

Vuosisadan uusintaottelu on käsillä kun Rocky Balboa haastaa Apollo Creedin tässä historian ylistetyimpiin kuuluvan menestykselokuvan jatko-osassa. Käsikirjoittaja-ohjaaja-tähti Sylvester Stallone onnistuu luomaan voimakkaan hyvänolon elokuvan joka lumoaa katsojan.

Amatööri Rocky Balboan (Stallone) peitottua hallitsevan maailmanmestari Apollo Creedin (Carl Weathers), nyrkkeilyfanit vaativat uusintaottelua. Mutta Rocky, joka kärsii ottelun aiheuttamista vakavista vammoista, ilmoittaa lopettavansa uransa. Hän keskittyy suhteeseensa Adrianin (Talia Shire) kanssa, vieden tämän vihille ja keskittyen perhe-elämäntyyliin. Mutta Rocky joutuu myöntämään, ettei voi vastustaa todellista kutsumustaan. Kongi kumahtaa jälleen ja ’Italian orin’ on valmistauduttava elämänsä otteluun. Tutut näyttelijät Burgess Meredith ja Burt Young palaavat rooleihinsa tässä Oscar®-palkitun* edeltäjänsä arvoisessa jatko-osassa. Rocky II on tahdonvoiman loistava ylistys täynnä huumoria, tunteita ja non-stop jännitystä.

Director: Sylvester Stallone

Actors: Sylvester Stallone,Joe Spinell,Burt Young,Carl Weathers,Talia Shire,Burgess Meredith,Frank McRae,Bill Baldwin Sr.,Al Silvani,Tony Burton,Leonard Gaines,Sylvia Meals,John Pleshette,Stu Nahan,Jerry Ziesmer

P1807K

Specific References

ean13
6420614627655
Used