Päivä ilman sotaa (Joyeux Noël (2005)) (DVD)
search
  • Päivä ilman sotaa (Joyeux Noël (2005)) (DVD)

Päivä ilman sotaa (Joyeux Noël (2005)) (DVD)

€6.90
Tax included
Quantity
On stock

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 51 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Ensimmäinen maailmansota syttyi kesällä 1914, yllättäen koko Euroopan ja vetäen mukaansa miljoonat ihmiset. Juoksuhaudoissa joulua 1914 vietettiin niin jouluisissa merkeissä kuin se vallitsevissa olosuhteissa oli mahdollista. Suurin jouluyllätys ei paljastunut esikuntien ja sukulaisten toimittamista paketeista, vaan vihollislinjojen takaa. Eräällä eturintamalla saksalaiset, ranskalaiset ja skotlantilaiset sotilaat tekivät yhdessä täysin omavaltaisen välirauhan, joka kesti jouluyön ja joulupäivän. Sotilaat tapasivat toisensa ei-kenenkään-maalla, paiskasivat kättä ja toivottivat toisilleen hyvää joulua... Sodan kauhuihin väsyneet miehet pystyivät unohtamaan vihollisuuden ja sodan lyhyeksi hetkeksi, mutta kyltymättömään nälkään päässyt sota ei ollut aikeissa unohtaa heitä.

Päivä ilman sotaa pohjautuu sodan ensimmäisen joulun tositapahtumiin. Eri puolilta rintamaa raportoitiin vihollisten välisistä ystävällisistä kanssakäymisistä. Järjetön sota haluttiin unohtaa edes hetkeksi - sota, jonka uskottiin päättyvän pian.

Ohjaaja: Christian Carion

Näyttelijät: Ian Richardson,Guillaume Canet,Gary Lewis,Diane Kruger,Daniel Brühl,Christopher Fulford,Benno Fürmann,Steven Robertson,Bernard Le Coq,Dany Boon,Alex Ferns,Lucas Belvaux,Robin Laing,Joachim Bissmeier,Thomas Schmauser

P1832K

Specific References

ean13
6416548356617
Used