Huhupuhetta (Rumor Has It...) (DVD)
search
  • Huhupuhetta (Rumor Has It...) (DVD)

Huhupuhetta (Rumor Has It...) (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 32 min. Age rating: exempt
Subtitles: finnish,swedish

Lopultakin elokuva kaikille niille, jotka ovat joskus tarkastelleet oman perheensä omalaatuisia ja outoja jäseniä ja ajatelleet: ”Keitä nämä ihmiset oikein ovat?” Jennifer Aniston esittää pääosaa ja Rob Reiner (Kun Harry tapasi Sallyn...) ohjaa tätä tähdillä ryyditettyä romanttista komediaa perheestä, rakkaudesta, avioliitosta ja muista suurista katastrofeista.

Aniston näyttelee Sarah Huttingeria, joka palaa kotiinsa kihlattunsa kanssa vakuuttuakseen siitä, ettei hänen perheensä pidättyväinen, sovinnainen golfklubi-elämäntyyli ole hänen tyyliään. Ja ehkei koko Huttingerin perhekään ole hänen omansa. Liity Sarahin seuraan hänen selvittäessään salaisuuksia, jotka osoittavat, etteivät Huttingerit ole pidättyväisiä eivätkä sovinnaisiakaan. Myös Kevin Costner, Shirley MacLaine ja Mark Ruffalo liittyvät mukaan hauskanpitoon. Elokuvan tarina perustuu huhuihin, mutta naurut ovat aitoja.

Director: Rob Reiner

Actors: Kevin Costner,Jennifer Aniston,Mena Suvari,Shirley MacLaine,Richard Jenkins,Mike Vogel,Mark Ruffalo,Christopher McDonald,Steve Sandvoss,Rob Lanza,Lisa Vachon,Trevor Stock,Jennifer Bini Taylor,Marcia Ann Burrs,Lynn Wanlass

P2089K

Specific References

ean13
7321944701352
Used