Boltsit pelissä/ Day After Tomorrow (Dodgeball: A True Underdog Story/ Day After Tomorrow, The) (2 DVD)
search
  • Boltsit pelissä/ Day After Tomorrow (Dodgeball: A True Underdog Story/ Day After Tomorrow, The) (2 DVD)

Boltsit pelissä/ Day After Tomorrow (Dodgeball: A True Underdog Story/ Day After Tomorrow, The) (2 DVD)

€5.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 3 h 27 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish

Boltsit pelissä
Väistät, kumarrut, syöksyt, sukellat... ja kiljut riemusta kun VINCE VAUGHN ja BEN STILLER ratkovat paremmuuttaan ’kaikki-tai-ei-mitään’ polttopalloturnauksessa. Legendaarisen polttopallomestari Patches O’Houlihanin (Rip Torn) kivuliaan valmennuksen alainen Peter LaFleur (Vaughn) ja hänen Tavis-joukkueensa ottavat mittaa egomaanisen fitnessguru White Goodmanin (Stiller) Purppurakobrista. Tiedossa on hulvaton taisto täynnä hillittömiä temppuja ja KOURAISEVAA VIIHDETTÄ!

Day After Tomorrow
Elokuvan ”Independence Day” ohjaaja tarjoilee mahtavan, mukaansatempaavan spektaakkelin täynnä sykähdyttävää toimintaa ja hämmästyttäviä erikoistehosteita. Kun ilmaston lämpeneminen käynnistää uuden jääkauden tulemisen, tornadot tasoittavat Los Angelesin, valtaisa hyökyaalto pyyhkäisee New York Cityn yli ja koko pohjoinen pallonpuolisko alkaa jäätyä. Ilmastotieteilijä Jack Hall (Dennis Quaid), hänen poikansa Sam (Jake Gyllenhaal) ja pieni selviytyjien joukko joutuu pakenemaan vahvistuvan supermyrskyn alta ja sinnittelemään hengissä vastassaan vihollinen, joka on voimakkaampi kuin mikään heidän aiemmin kohtaamansa: itse luontoäiti!

Directors: Roland Emmerich,Rawson Marshall Thurber

Actors: Rip Torn,Dennis Quaid,Vince Vaughn,Ben Stiller,Justin Long,Jake Gyllenhaal,Ian Holm,Hank Azaria,Gary Cole,Tamlyn Tomita,Stephen Root,Sela Ward,Alan Tudyk,Jason Bateman,Christine Taylor,Arjay Smith,Emmy Rossum,Dash Mihok,Jay O. Sanders,Austin Nichols,Sasha Roiz,Nassim Sharara,Carl Alacchi,Kenneth Welsh,Michael A. Samah,Joel Moore,Chris Williams,Missi Pyle,Jamal Duff,Al Kaplon

P2119K

Specific References

ean13
6438044065657
Used