Ensemble, cest tout – Kimpassa (Ensemble, cest tout (2007)) (DVD)
search
  • Ensemble, cest tout – Kimpassa (Ensemble, cest tout (2007)) (DVD)

Ensemble, cest tout – Kimpassa (Ensemble, cest tout (2007)) (DVD)

€6.90
Tax included
Quantity
On stock

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 33 min. Ikäraja: 7
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Pääosassa nähdään palkittu Audrey Tautou (Amelie, Pitkät kihlajaiset ja Da Vinci -koodi). Muissa rooleissa César-palkittu Guillaume Canet (The Beach, Ei sanaakaan), Laurent Stocker ja Françoise Bertin.

ENSEMBLE, C’EST TOUT – KIMPASSA perustuu menestyskirjailija Anna Gavaldan samannimiseen sydäntälämmittävän humoristiseen romaaniin. Tapahtumien keskipisteenä on Pariisi ja neljä ihmistä, joiden tiet kohtaavat. Camille on ottanut etäisyyttä yläluokkaiseen taustaansa ja työskentelee siivoojana. Hän asuu vetoisassa vinttiasunnossa ja samassa talossa hänen kanssaan asuu Philibert – änkyttävä, kompleksinen ja intellektuelli aristokraatti. Hänen luonaan majailee Franck, kokki ja kovanaamainen naistenmies, joka tuntee suurta rakkautta isoäitiään Paulettea kohtaan. Yhdessä he kokevat surut ja vastoinkäymiset, mutta myös todellisen ystävyyden ja rakkauden. Hitaasti, mutta varmasti he tulevat kuorestaan ja huomaavat totuuden – yksin ihminen ei ole vahva.

Ohjaaja: Claude Berri

Näyttelijät: Audrey Tautou,Guillaume Canet,Firmine Richard,Hélène Surgère,Françoise Bertin,Kahena Saighi,Danièle Lebrun,Laurent Stocker,Alain Sachs,Béatrice Michel,Alain Stern,Halima Guizani,Juliette Arnaud,Li-Ting Huang,Madeleine Cofano

P2233K

Specific References

ean13
6438044131154
Used