Minority Report (2002) (2 DVD)
search
  • Minority Report (2002) (2 DVD)

Minority Report (2002) (2 DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 2 h 21 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish

Supertähti Tom Cruise tarjoilee ”väkevintä toimintaroolin tulkintaa” (David Ansen, Newsweek) ohjaaja Steven Spielbergin ”terävimmässä, vahvimmassa ja viihdyttävimmässä ohjaustyössä sitten Kadonneen aarteen metsästäjien” (Richard Corliss, Time).

Washington D.C.:ssä ei ole tapahtunut yhtään murhaa kuuteen vuoteen - kiitos uskomattoman ’Precrime’ -teknologian, joka tunnistaa murhaajat ennen kuin he syyllistyvät rikokseen. Kun yksikön päällikkö (Cruise) saa yllättäen syytteen tulevaisuuden murhasta, on hänellä 36 tuntia aikaa selvittää kuka hänet on lavastanut tai hän päätyy ”täydellisen” järjestelmän – jonka kehitysprosessissa hän oli itse osallisena – uhriksi. Tiedossa on tajunnan räjäyttävä toimintatrilleri ja elokuvallinen saavutus, joka ”muistuttaa meitä miksi ylipäätään käymme elokuvissa” (Roger Ebert, Chicago Sun-Times).

Director: Steven Spielberg

Actors: Tom Cruise,Max Von Sydow,Colin Farrell,Peter Stormare,Samantha Morton,Neal McDonough,Anna Maria Horsford,Steve Harris,Klea Scott,Kirk B.R. Woller,Patrick Kilpatrick,Jessica Capshaw,Richard Coca,Keith Campbell,Frank Grillo,Sarah Simmons,Eugene Osment,James Henderson

P264K

Specific References

ean13
6420614636657
Used