Wedding Daze - sokkohäät (Pleasure of Your Company, The (2006)) (DVD)
search
  • Wedding Daze - sokkohäät (Pleasure of Your Company, The (2006)) (DVD)

Wedding Daze - sokkohäät (Pleasure of Your Company, The (2006)) (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 28 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish,swedish

Anderson aikoo kosia tyttöystäväänsä hienossa ravintolassa ja sen on määrä olla yllätys. Hän on kirjoittanut runon ja pukeutunut Amoriksi itsekseen trikoineen ja siipineen! Kyllä vain, tyttöystävä yllättyy. Itse asiassa hän yllättyy niin paljon, että hän kuolee siihen paikkaan! Vuotta myöhemmin Anderson yrittää vieläkin toipua menetyksestä, ja kaverinsa yllyttämänä hän kosii ensimmäistä vastaan tulevaa naista – joka yllättäen vastaakin myöntävästi. Teoria rakkaudesta ensisilmäyksellä joutuu todelliselle koetukselle!

Jason Biggs ”American Piesta” nähdään jälleen sekopäisessä romanttisessa komediassa, jonka loppu ei välttämättä ole onnellinen, mutta varmasti hauska! Hänen ennalta arvaamatonta morsiantaan näyttelee ”Kuokkavieraista” tuttu huippulahjakkuus Isla Fisher.

Director: Michael Ian Black

Actors: Joe Pantoliano,Jason Biggs,Edward Herrmann,Jay O. Sanders,Heather Goldenhersh,Margo Martindale,Matt Malloy,Michael Weston,Roger Robinson,Joanna Gleason,Ebon Moss-Bachrach,Isla Fisher,A.D. Miles,Bill Weeden,Mark Consuelos,Dennis Albanese,Audra Blaser,Rob Corddry,Chris Diamantopoulos,Julia Montgomery Brown,Edwin Freeman,Ron McClary,Regan Mizrahi,Stephen Conrad Moore

P2753K

Specific References

ean13
6420201172209
Used