Happy Endings (DVD)
search
  • Happy Endings (DVD)

Happy Endings (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Käytetty DVD. Kesto: 2 h 7 min. Ikäraja: 12
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Mamie ei saa nähdä adoptioon nuoruudessaan antamaansa poikaa, ellei elokuvaohjaaja Nicky saa kuvata jälleennäkemistä leffaansa. Mutta Mamien poikaystävä, hieroja Javier, suostuttelee Nickyn tekemään dokumentin... hieronnasta. Gilin kaksi lesboystävää, Pam ja Diane, lainaavat Gilin spermaa lapsentekoprojektiinsa, mutta onni ei ole myötä. Vai onko? Pariskunnan kaksivuotias poika on täsmälleen Gilin näköinen… Jude lentää ulos serkkunsa luota ja muuttaa Otiksen kämppään asumaan – ja Otiksen isä Frank asuu samassa huushollissa. Frank ihastuu nuoreen naiseen ja Juden on mietittävä tarkkaan tilannetta!

Pasmat sekaisin- ja Sydän lyö- elokuvien ohjaaja on tehnyt komedian, jossa erilaisten ihmissuhteiden vyyhti ällistyttää ja ihastuttaa! Happy Endings kertoo eriskummallisia ja hauskoja tarinoita tavallisista ihmisistä, jotka joutuvat epätavallisten sattumusten kurimukseen. TOM ARNOLD, LAURA DERN, STEVE COOGAN, MAGGIE GYLLENHAAL ja LISA KUDROW ovat vain osa tähtinimistä tämän hykerryttävän leffan massiivisessa näyttelijäkaartissa. Elämä repii ja raastaa – ja voiko kukaan meistä luottaa siihen, että lopussa seisoo kiitos ja ”Happy End”?

Ohjaaja: Don Roos

Näyttelijät: Tom Arnold,Laura Dern,Lisa Kudrow,Jesse Bradford,Steve Coogan,Sarah Clarke,Maggie Gyllenhaal,Bobby Cannavale,Eric Jungmann,Jason Ritter,David Sutcliffe,Hallee Hirsh,Kim Morgan Greene,Rayne Marcus,Caker Folley

P2926K

Specific References

ean13
6420201169278
Used