P.S. Rakastan sinua (P.S. I Love You (2007)) (DVD)
search
  • P.S. Rakastan sinua (P.S. I Love You (2007)) (DVD)

P.S. Rakastan sinua (P.S. I Love You (2007)) (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 2 h 2 min. Age rating: exempt
Subtitles: finnish,swedish

Holly ja Gerry ovat nuoria, vastanaineita ja onnellisia. Kun Gerry menehtyy äkilliseen sairauteen, myös Holly kuolee sisältä. Mutta 30-vuotispäivänään hän saa kirjeen Gerryltä, joka on kirjoitettu ennen hänen kuolemaansa. Kirje on ensimmäinen kymmenestä, jotka vievät Hollyn hetkeksi lähelle rakastettuaan ja ohjaavat hänet hitaasti jatkamaan elämää. Jokainen kirje sisältää uuden, odottamattoman seikkailun. Ja jokainen kirje päättyy samoihin sanoihin: P.S. Rakastan sinua.

Elokuvan ”Paholainen pukeutuu Pradaan” tuottaja on luonut vuoden yllätyksellisimmän rakkauselokuvan, jonka pääosissa nähdään kaksinkertainen Oscar®-voittaja Hilary Swank (Million Dollar Baby, Boys Don’t Cry) ja huippulahjakkuus Gerard Butler (300, Oopperan kummitus). ”P.S. Rakastan sinua” perustuu Cecelia Ahernin kansainväliseen bestselleriin ja elokuvassa nähdään myös Lisa Kudrow, Gina Gershon ja Kathy Bates.

Director: Richard LaGravenese

Actors: Hilary Swank,Gerard Butler,Lisa Kudrow,James Marsters,Gina Gershon,Harry Connick Jr.,Kathy Bates,Dean Winters,Anne Kent,Brian McGrath,Michael Countryman,Sherie Rene Scott,Jeffrey Dean Morgan,Susan Blackwell,Nellie McKay

P3031K

Specific References

ean13
6420201175040
Used