Jackie Brown (1997) (DVD)
search
  • Jackie Brown (1997) (DVD)

Jackie Brown (1997) (DVD)

€6.90
Tax included
Quantity
On stock

Käytetty DVD. Kesto: 2 h 28 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi,ruotsi

Jackie Brown on surkean lentoyhtiön pienipalkkainen lentoemo, joka hankkii lisätienestiä salakuljettamalla rahaa laittomien aseiden välittäjälle. Mutta niin kuin aina rikosbisneksessä, pienimmät tekijät narahtavat ensin. Liittovaltion agentit uhkaavat Jackieta vankilatuomiolla, ellei tämä suostu yhteistyöhön asekauppiaan kiinni saamiseksi. Pian Jackie on liemessä korviaan myöten ja hengenlähtö on lähellä. Mutta mitä sillä on väliä, kun panoksena on puoli miljoonaa taalaa ja makea elämä!

Harvoin on minkään elokuvan ilmestymistä odotettu yhtä kiihkeästi kuin Quentin Tarantinon Jackie Brownia, jolla mestari lopullisesti vakiinnuttaa paikkansa huippu-ohjaajien joukossa. Tämän nerokkaasti kirjoitetun, energisesti ohjatun ja nautittavasti näytellyn toimintakomedian pääosissa ovat taidokkaat Pam Grier, Samuel L. Jackson, Robert de Niro, Bridget Fonda, Michael Keaton sekä Oscar-ehdokkuuden osastaan saanut Robert Foster. Loistavan musiikin säestämä elokuva pohjautuu Elmore Leonardin bestselleriin nimeltä ”Rommipunssi”. Tästä ei elokuva enää parane!

Ohjaaja: Quentin Tarantino

Näyttelijät: Robert De Niro,Chris Tucker,Samuel L. Jackson,Pam Grier,Michael Keaton,Robert Forster,Sid Haig,Lisa Gay Hamilton,Bridget Fonda,Michael Bowen,Ellis Williams,Hattie Winston,Tangie Ambrose,Aimee Graham,Tommy ´Tiny´ Lister

P3290K

Specific References

ean13
5708758652599
Used