Sademies (Rain Man (Special Edition)) (DVD)
search
  • Sademies (Rain Man (Special Edition)) (DVD)

Sademies (Rain Man (Special Edition)) (DVD)

€7.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 2 h 8 min. Age rating: 12
Subtitles: finnish

Dustin Hoffman sykähdyttää Oscar®-palkitussa roolissaan Tom Cruisen tarjoillessa uransa parasta tulkintaa elokuvassa joka kiehtoo, koskettaa ja yllättää!

Charlie Babbitt (Cruise) on juuri saanut tietää, että hänellä on autismia sairastava veli nimeltä Raymond (Hoffman), jonka hän päättää viedä elämänsä seikkailuun. Vai käykö sittenkin toisin päin? Raymond laittaa Charlien kärsivällisyyden kovaan testiin kieltäytymällä ajamasta valtateillä ja vaatimalla saada katsoa lempisarjaansa TV:stä keskellä Oklahoman viljelymaita... ja saa Charlien itsekeskeisen elämän täysin päälaelleen. Babbittin veljesten matka alkaa turhia tunteilematta, mutta se muuttuu elämäää suuremmaksi oppitunniksi ja saattaa yhteen kaksi toisensa vastakohtaa - harvinaisen liikuttavassa, syvällisessä ja voimakkaassa elokuvassa!

Director: Barry Levinson

Actors: Tom Cruise,Bonnie Hunt,Dustin Hoffman,Valeria Golino,Beth Grant,Ralph Seymour,Jack Murdock,Kim Robillard,Lucinda Jenney,Michael D. Roberts,Gerald R. Molen,Dolan Dougherty,Marshall Dougherty,Patrick Dougherty,John-Michael Dougherty

P36345K

Specific References

ean13
6438044036053
Used