Uptown Girls (2003) (DVD)
search
  • Uptown Girls (2003) (DVD)

Uptown Girls (2003) (DVD)

€7.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 28 min. Age rating: exempt
Subtitles: finnish,swedish

Brittany Murphy (Älä sano sanaakaan, 8 Mile) ja Dakota Fanning (Minä olen Sam, Koston liekki) säihkyvät Manhattanin valoja kirkkaampina ihastuttavassa New York-sadussa. Tähtikaksikkoa tahdittavat Marley Shelton (Pakko olla in), Donald Faison (Big Fat Liar Valehtelija) ja Heather Locklear (Spin City) elokuvassa joka naurattaa, itkettää... ja naurattaa jälleen!

Molly (Murphy) on ankarasti bailaava rock’n’roll-prinsessa, jonka tulonlähde katoaa kuin tuhka tuuleen. Ray (Fanning) taas on yhdeksänvuotias tyttö, jonka viimeisin(kin) lastenhoitaja otti hatkat. Ja vain Rayn kiireistäkin kiireisemmälle äidille (Locklear) voisi tulla mieleen palkata Molly lapsenvahdiksi. Toistensa vastakohdat kokevat yhdessä niin kontrollikriisejä (Rayn, tietenkin) kuin kiukunhallintaongelmiakin (Mollyn, tottakai) ja pikkuhiljaa kaksikko huomaa, että joskus paras ystävä voi löytyä kun sitä vähiten odottaa!

Director: Boaz Yakin

Actors: Brittany Murphy,Marley Shelton,Heather Locklear,Dakota Fanning,Donald Faison,Jesse Spencer,Austin Pendleton,Will Toale,Marceline Hugot,Pell James,Quddus,Russell Steinberg,Susanna Frazer,Wynter Kullman,Amy Korb

P39253K

Specific References

ean13
6438044008456
Used