Yakuza, The - Samuraitten kirous (Yakuza, The (1974)) (DVD)
search
  • Yakuza, The - Samuraitten kirous (Yakuza, The (1974)) (DVD)

Yakuza, The - Samuraitten kirous (Yakuza, The (1974)) (DVD)

€29.90
Tax included
Quantity
On stock

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 47 min. Ikäraja: sallittu
Tekstitykset: suomi,englanti,ruotsi

Entinen yksityisetsivä Harry Kilmer tietää paljon Japanista - ja niistä gangstereista, jotka pitävät rautaisessa otteessaan maan uhkapeliä, prostituutiota ja kiristystoimia. Kilmer tietää oikean tavan lähestyä brutaalia alamaailmaa. Hän tietää, että on yksi asia jota nämä voimakkaat mafiosot kunnioittavat: vielä suurempi voima.

Robert Mitchum esittää Kilmeriä tässä vangitsevassa ”itä kohtaa lännen” -trillerissä, jota ryydittävät Hollywood-menestyjät kuten käsikirjoittajat Paul Schrader (Taksikuski), Robert Towne (Chinatown) ja ohjaaja Sydney Pollack (Tulkki). Muissa pääosissa nähdään japanilainen Takakura Ken ja veteraani, luonnenäyttelijä Brian Keith. Yakuza - samuraitten kirous on moderni film noir -elokuva, jossa kunniasta ja lojaaliudesta tulee elämän ja kuoleman kysymyksiä. Väkivalta syttyy yhtä nopeasti kuin Tokioon matkaava luotijuna. Ja viimeiseksi kuolevat perinteet.

Ohjaaja: Sydney Pollack

Näyttelijät: Robert Mitchum,Ken Takakura,Richard Jordan,Brian Keith,Herb Edelman,Keiko Kishi,James Shigeta,Eiji Okada,Eiji Go,Christina Kokubo,Kyosuke Mashida,Lee Chirillo,M. Hisaka,William Ross,Akiyama

P39659K

Specific References

ean13
7321944753153
Used