Standing Still - sekavia suhteita (Standing Still) (DVD)
search
  • Standing Still - sekavia suhteita (Standing Still) (DVD)

Standing Still - sekavia suhteita (Standing Still) (DVD)

€4.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 26 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish

Elise ja Michael aikovat mennä naimisiin tyylillä: he ovat kutsuneet kaikki kouluaikojen ystävänsä upeaan taloonsa Los Angelesiin hääjuhlaa viettämään. Pian huusholli on täynnä ihmisiä, jotka eivät ole nähneet toisiaan vuosikausiin – ja pikkuhiljaa vanhat romanssit ja kaunat alkavat nousta pintaan. Luvassa on kujeilua, kyräilyä ja tilitystä, jonka keskeyttää vain Las Vegasiin suuntautuva kaikkien aikojen polttarireissu. Synnin ja laulun luvatussa kaupungissa on viimeinkin aika vanhojen salaisuuksien tulla julki ja yksi jos toinenkin häävieras lyö kortit pöytään. Matkalla alttarille koetaan naurua, kyyneliä ja kuumia tunteita, kun 12 ystävää setvii välejään oikein olan takaa tässä unohtumattomassa ihmissuhdekomediassa!

Ei juhlaa ilman Hollywoodin kuumimpia nuoria tähtiä! Tämä ensemble-komedia on makea kuin marsipaanikakku; vauhdikkaasta menosta vastaavat mm. MENA SUVARI (American Pie 1+2, American Beauty), JAMES VAN DER BEEK (Dawson’s Creek), JON ABRAHAMS (Scary Movie, Perhe on painajainen ) ja AMY ADAMS (Ota kiinni jos saat).

Director: Matthew Cole Weiss

Actors: Jon Abrahams,Amy Adams,Roger Avary,Xander Berkeley,Ethan Embry,Adam Garcia,Lauren German,Marnette Patterson,Colin Hanks,Melissa Sagemiller,Aaron Stanford,Mena Suvari,James Van Der Beek,Nikki Schieler Ziering,Dakota Sky

P43937K

Specific References

ean13
6420201171172
Used