Rakkaudesta, unelmista ja kaloista (Salmon Fishing in the Yemen (2011)) (DVD)
search
  • Rakkaudesta, unelmista ja kaloista (Salmon Fishing in the Yemen (2011)) (DVD)
  • Rakkaudesta, unelmista ja kaloista (Salmon Fishing in the Yemen (2011)) (DVD)

Rakkaudesta, unelmista ja kaloista (Salmon Fishing in the Yemen (2011)) (DVD)

€6.90
Tax included
Quantity
On stock

Used DVD. Running time: 1 h 47 min. Age rating: 7
Subtitles: finnish,swedish


Lasse Hallströmin lämminhenkisen ja nokkelan draaman RAKKAUDESTA, UNELMISTA JA KALOISTA pääosassa nähdään mm. Ewan McGregor (The Ghost Writer, Moulin Rouge), Emily Blunt (Paholainen pukeutuu Pradaan, The Young Victoria) ja Kristin Scott Thomas (Englantilainen potilas, Easy Virtue).

Kun jemeniläisen sheikin edustaja Harriet Chetwode-Talbot) ottaa yhteyttä peri-brittiläiseen kalastusasiantuntija Fred Jonesiin (McGregor), suunnitelmanaan istuttaa Jemenin jokiin lohia urheilukalastusta varten, pitää Fred ajatusta kaikessa mahdottomuudessaan pähkähulluna. Skotlannissa säännöllisesti kalastava sheikki (Amr Waked) uskoo kalastuksen luovan yhteyden ihmisen ja luonnon välille ja on siksi päättänyt tuoda lajin maanmiestensä ulottuville.

Kun Britannian pääministerin lehdistövastaava Bridget Maxwell (Scott Thomas) kuulee suunnitelmasta, haluaa hän heti kääntää idean poliittiseksi PR-kampanjaksi ja Fred löytää itsensä Jemenistä keskeltä mahdotonta ja kevytmieliseltä oikulta vaikuttavaa projektia. Hänen skeptisyydelleen löytyy voittaja ainoastaan sheikin rajattomasta optimismista. Kun hanke alkaakin kaikkien odotusten vastaisesti edistyä, kehittyy myös Fredin ja Harrietin suhde, kahden yksinäisen löytäessä itsensä ja toisensa.

Uskomattomassa tarinassa epäilykset ja teoriat saavat väistyä optimismin, innostuksen ja vankkumattoman uskon tieltä.

Director: Lasse Hallström

Actors: Kristin Scott Thomas,Ewan McGregor,Rachael Stirling,Emily Blunt,Jill Baker,Amr Waked,Clive Wood,Tom Mison,Catherine Steadman,Tom Beard,Conleth Hill,Alex Taylor-McDowall,Matilda White,Otto Farrant,Hamish Gray

P44159K

Specific References

ean13
6438044340051
Used