Kelly & Cal (2014) (DVD)
search
  • Kelly & Cal (2014) (DVD)
  • Kelly & Cal (2014) (DVD)

Kelly & Cal (2014) (DVD)

€9.95
Tax included
Quantity
On stock

New DVD. Age rating: 7
Subtitles: finnish,swedish


Ex-punkkari Kelly (Oscar-nominoitu Juliette Lewis) on uunituore kotiäiti, mutta uusi elämäntilanne ja tasainen elämä esikaupunkiyhteisössä tuntuu vieraalta. Poissaoleva aviomies keskittyy uraan ja nuoren äidin päivät vastasyntyneen kanssa käyvät raskaiksi ja elämä eristäytyneeksi. Kaikki muuttuu, kun Kelly tutustuu naapurissa asuvaan rullatuoliin joutuneeseen nuoreen mieheen Caliin, ja yhtäkkiä Kellyn elämä saa aivan uutta virtaa.

Calilla on taskussaan tarina tyttöystävästä, joka häipyi onnettomuuden myötä ja Kellyllä puolestaan värikäs historia punkrokkarina. Kumpainenkin potee voimakasta ulkopuolisuuden tunnetta nykyisessä elämässään, kunnes parivaljakon ystävyydestä tulee syvempää, kuin kukaan osasi odottaa? Kelly & Cal on elämänmakuinen draamakomedia tavaomaiset rajat ylittävästä ystävyydestä, joka sykähdyttää ja koskettaa katsojaa.

Director: Jen McGowan

Actors: Juliette Lewis,Cybill Shepherd,Lusia Strus,Margaret Colin,Alysia Reiner,Josh Hopkins,Jonny Weston,Lucy Owen,Ken Marks,Scarlett Giuliano,Serafina Giuliano,Victoria Barabas,Jennifer Grace,Chivonne Michelle,Meghan Rafferty

P47366U

Specific References

ean13
6438194504617
New