Even Money (2006) (DVD)
search
  • Even Money (2006) (DVD)

Even Money (2006) (DVD)

€9.95
Tax included
Quantity
On Stock

New DVD. Running time: 1 h 48 min. Age rating: 16
Subtitles: finnish,swedish

Kolmen pakkomielteen ajaman ihmisen elämänlangat risteytyvät odottamattomalla tavalla. Uhkapelaaminen menee veriin, ihon alla elimiin ja kudoksiin ja syöpyy lopulta uniin. Kukin pelaa voittaakseen, pelaa ja pelkää, että aika on käymässä vähiin. Oscar®-voittaja KIM BASINGER esittää kirjailija Carolia, joka valehtelee miehelleen (RAY LIOTTA) menevänsä kirjoittamaan kirjaa pelaamaan lähtiessään. Korisfani Clyde (FOREST WHITAKER) aikoo järjestellä soputuloksia matseihin saadakseen pelivelat kuitattua. Ja itse DANNY DE VITO esittää kasinon tapettiin hitaasti katoavaa taikuria, Walteria.

Even Money iskee kylmästi kuin jääpiikki ja herättää koko joukon häiritseviä kysymyksiä peliriippuvuudesta ja sen perimmäisestä luonteesta. Pelurille vain pelin jännitys voi tehdä elämän elämisen arvoiseksi. Monikerroksinen juoni paljastuu hiljalleen kuin kortit blackjack-diilerin kädestä.

Director: Mark Rydell

Actors: Forest Whitaker,Ray Liotta,Tim Roth,Carla Gugino,Danny DeVito,Kim Basinger,Kelsey Grammer,Jay Mohr,Robert Miano,Nick Cannon,Texas Battle,Jonathan T. Floyd,Michael Eaves,Grant Sullivan,Cassandra Hepburn,Chris Akers,Erin Batsford,Amy Boatwright,Rita Branch,Carson Brown,Victoria Chalaya,Rose Colasanti,Warren Durso,Cassandra Eastwold,Parisa Fitz-Henley,Michelle Greathouse,Kyra Lin,Jade Ramsey,Nikita Ramsey,Ryan Rich,Shanelle Workman,Roger Zamudio

P47809U

Specific References

ean13
6420101166315
New