Family Man - Perhe on paras (Family Man, The) (DVD)
search
  • Family Man - Perhe on paras (Family Man, The) (DVD)

Family Man - Perhe on paras (Family Man, The) (DVD)

€5.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used DVD. Running time: 2 h 5 min. Age rating: exempt
Subtitles: finnish,swedish

Kolmetoista vuotta aikaisemmin nuori Jack Campbell lähti Lontooseen, luvaten rakkaalleen Katelle palata vuoden päästä. Näin ei kuitenkaan käy: Jackistä tulee ökyrikas liikemies, jolla riittää kauniita naisia ja nopeita urheiluautoja. Jack piiskaa firmansa työntekijöitä yhä hurjempaan työtahtiin, mutta hän vain vaatii alaisiltaan samaa kuin itseltään: täydellistä omistautumista bisnekselle. Jackin elämässä ei ole sijaa tunteilulle.

Eräänä aamuna Jack herää ja huomaa että luksushuvila on vaihtunut lähiökämppään ja Ferrari on vaihtunut käytännöllisen tilavaan perheautoon. Eikä siinä kaikki: kovin arkisen sängyn toisella puolella uinailee nuoruudenrakkaus Kate!

Kohtalon oikusta Jack saa uuden tilaisuuden: hänellä on todellinen näköalapaikka tavallisen, keskiluokkaisen lähiöperheen elämään. Supertähti Nicholas Cage (8MM, Face Off, Con Air) laajentaa roolisuoritustensa sarjaa tässä lämpimässä, romanttisessa komediassa. Katen roolissa nähdään upea Tea Leoni (Deep Impact, Pahat pojat) ja Don Cheadle (Operaatio Mars) esittää salaperäistä Cashiä, jonka ansiosta Jackin elämä saa uuden suunnan.

Director: Brett Ratner

Actors: Don Cheadle,Nicolas Cage,Harve Presnell,Jeremy Piven,Mary Beth Hurt,Saul Rubinek,Makenzie Vega,Téa Leoni,Josef Sommer,Amber Valletta,Lisa Thornhill,Ruth Williamson,Jake Milkovich,Ryan Milkovich,Francine York

P49598K

Specific References

ean13
5708758658102
Used