Hamburger Hill (1987) (DVD)
search
  • Hamburger Hill (1987) (DVD)

Hamburger Hill (1987) (DVD)

€6.90
Tax included
Quantity
On stock

Käytetty DVD. Kesto: 1 h 45 min. Ikäraja: 16
Tekstitykset: suomi

11.toukokuuta 1969 amerikkalaiset sotilaat ottivat haltuunsa kukkulan, joka armeijan papereissa kulki nimellä ”937”. Kymmenen päivää ja yksitoista katkeraa tulitaistelua myöhemmin alle 200 miestä oli pystyssä. Ne, jotka selvisivät antoivat kukkulalle uuden nimen Hamburger Hill, sillä se jauhoi 101st Airborne - valioyksikön sotilaista jauhelihaa. Tämä on heidän tarinansa - heidän, jotka selvisivät, ja heidän, joiden elämä päättyi Ashaun laakson karulla kukkulalla.

Vietnamin sodasta kertovia elokuvia on useita. Mutta sodan raadollisuus on harvoin näyttänyt kasvojaan yhtä riipaisevasti kuin John Irvinin ohjaamassa Hamburger Hillissä. Irvin vie katsojan mukanaan etulinjan poteroihin, kuoleman ja pelon, epätoivon ja selittämättömän uljauden hallitsemalle rintamalle. Pystyvässä näyttelijäkaartissa Dylan McDermott, Don Cheadle, Steven Weber, Tegan West, Tim Quill ja Courtney B. Vance.

Ohjaaja: John Irvin

Näyttelijät: Don Cheadle,Steven Weber,Courtney B. Vance,Dylan McDermott,Michael Boatman,Anthony Barrile,Michael Dolan,Don James,Michael A. Nickles,Harry O´Reilly,Daniel O´Shea,Tim Quill,Tommy Swerdlow,Tegan West,Kieu Chinh

P589K

Specific References

ean13
6420201068366
Used