1969 (DVD)
search
  • 1969 (DVD)

1969 (DVD)

€9.90
Tax included
Quantity
On Stock

Used DVD. Running time: 1 h 32 min. Age rating: exempt
Subtitles: finnish

Robert Downey Jr. (Wonder Boys) ja Kiefer Sutherland (Kunnian miehiä) tähdittävät koskettavaa tarinaa, jossa seurataan kahden nuorukaisen kasvutarinaa aikana, joka muistetaan yhtenä Yhdysvaltain historian tulenarimpina. Oscar®-palkitun* Ernest Thompsonin (Kultalampi) käsikirjoittama ja ohjaama liikuttava, ajatuksia herättävä elokuva on täynnä loistavia roolisuorituksia, mahtavaa, aikaansa kuvaavaa musiikkia ja voimakkaita tunnelatauksia!

Scott ja Ralph (Sutherland ja Downey), ovat pikkukaupungin vuoden 67 high school-valmistujia. Nyt on aika suunnata kohti yliopistoa ja kaikkia campuselämään sisältyviä seikkailuja. Suunnitelmat menevät päälaelleen kun Ralph potkitaan koulusta, ja hän onkin yllättäen armeijaan kutsuttavien listan ylimpänä. Elinikäiset ystävät ryhtyvät kohtalokkaisiin ja laittomiin toimenpiteisiin taatakseen Ralphin vapauden, ja käynnistävät tapahtumaketjun, joka muuttaa heidän ystävyytensä, elämänsä - ja tavan jolla pikkukaupunkilaiset näkevät sodan lopullisesti.

Director: Ernest Thompson

Actors: Winona Ryder,Kiefer Sutherland,Bruce Dern,Robert Downey Jr.,Joanna Cassidy,Mariette Hartley,Christopher Wynne,Keller Kuhn,Steve Foster,Mert Hatfield,Welton Tootle,Don Devendorf,Dr. Robert Louis Stevenson,Jason Summers,Scott N. Stevens

P60851K

Specific References

ean13
6438044036756
Used